Mi-a intarziat
Buna ziua, mi-a intarziat menstruatia 3 zile.. Acum sunt foarte stresata, nu stiu ce sa fac, am facut un test de sarcina dar mi-a iesit negativ.. Simtome cum ca mi-ar veni nu am, nu ma doare burta, nu ma doare spatele.. nu ma doare absolut nimic.. mentionez ca sunt putin stresata si din cauza bacului.. Se poate deregla si din cauza asta?
P.S. Nu mai pot nici sa invat de gandul asta!
P.S. Nu mai pot nici sa invat de gandul asta!
2 comentarii
Buna ziua,
va recomandam un test de sange BetaHcg si o ecografie transvaginala pentru a confirma sau infirma prezenta unei sarcini. In cazul in care nu va protejati cu prezervativ sau alt mijloc contraceptive exista oricand posibilitatea unei sarcini
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam un test de sange BetaHcg si o ecografie transvaginala pentru a confirma sau infirma prezenta unei sarcini. In cazul in care nu va protejati cu prezervativ sau alt mijloc contraceptive exista oricand posibilitatea unei sarcini
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Am facut un test de sarcina dar a iesit negativ
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6intarzierea ciclului menstrual...
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 3De ce imi intarzie menstruatia?
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 1intarziere menstruatie
- 4Menstruatie intarziata
- 5probleme cu menstruatia
- 3Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
- 1Intarziere CM
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 0Menstruatie intarziata
- 1Menstruatie intarziata
- 0Menstruație întârziată
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 0Lipsa menstruatie
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 1Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: