Mi-am incurcat anticonceptionalele! Va rog ajutati-ma!!!!
Cred ca am facut o mare incurcatura!!!luna trecuta am luat yasmin si dupa ce au trecut cele 8 zile de pauza mi.am cumparat anticonceptionale yaz, prin urmare am schimbat pastilele.Am citit prospectul si spunea ca preferabil se poate incepe in ziua urmatoare dupa administrarea ultimului comprimat activ sau dupa ultimul comprimat inactiv astfel ca am luat atatea pastile cate trebuia ca sa ajung la zi.Acuma mai am un comprimat inactiv de luat din blister si nu se mai potriveste cu data menstruatiei (care ar trebui sa vina peste 10 zile).Ce sa fac?Exista riscul de a nu fi ramas insarcinata?Cum sa iau pastilele in continuare?Va rog ajutati-ma cu un raspuns!!!!!!
3 comentarii
Am gresit.Mai sus voiam sa intreb defapt exista riscul de A FI ramas insarcinata?
Nu, nu există acest risc. După pauza de 7 (ŞAPTE !) zile, adică după cele 7 zile în care nu luaţi anticoncepţional, ci placebo, începeţi folia cu noul anticoncepţional.
Regula potrivit căreia la schimbarea anticoncepţionalului nu se face pauză are în vedere nu riscul de sarcină dacă se face contrar, ci riscul unor sângerări suplimentare.
Regula potrivit căreia la schimbarea anticoncepţionalului nu se face pauză are în vedere nu riscul de sarcină dacă se face contrar, ci riscul unor sângerări suplimentare.
Problema e cam inceput folia cu noul anticoncepţional dupa ultimul comprimat activ yasmin si nici acum nu am menstruatie cand sunt la ultimul comprimat inactiv din noua folie.Oare e vreo problema?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1vitaminele in combinatie cu contraceptivul Marvelon au reactii?
- 8pilule ocazionale
- 6alte pastile diminueaza efectul anticonceptionalelor?
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 7Yasmine - se poate incepe un blister unul dupa altul?
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 4mancarime in zona vaginala
- 8ce se intampla daca.?
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 6Lamuriti-ma.. de o luna iau anticonceptionale, luna viitoare cum sa iau?
- 10Anticonceptionale Artizia
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 5am 17 ani si ovare micropolichistice!
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 1Protectia AC in caz de voma
- 7mercilon
- 2Contraceptive Logest
- 1Anticonceptionale Karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: