mi-e frik.
de vreo 2 ani cand imi vine ciclu am dureri groaznice dak nu iau pastile, si trebuie sa iau pastile inainte de a ma apuca durerea ca dak incee sa ma doara burta imi trece fff greu si am niste dureri cumplite...pana acum cateva luni ma tinea vreo 7 zile si in primele 2 zile curgea mult, acum ma tine 6-7 zile dar doar in prima zi imi curge mai mult restul zilelor mai putin oricum...Mi sa spus ca poate sa am un chist ceva si sa ma duc la ginecologdar nu vreau la ginecolog...nu am alta modalitate???e adevarat ca pot avea un chist???e grav????va rog astept raspunsul dumneavoastra...:((((
1 comentarii
incearca sa iei niste anticonceptionale, timp de o luna, am avut o prietena care a avut un chist, a luat anticonceptionale si in 2-3 saptamani chistul a disparut, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns mai repede la intrebare.astept raspuns de la tine in privinta "tratamentului", totusi nu e sigur daca ai vreun chist sau nu, incearca mai intai cu anticonceptionalele, si daca nu inceteaza durerea vorbeste cu un medic
Alte subiecte recente din această secțiune: