mialgin

25-11-2011
paula-dana
Nu este medic/terapeut
paula-dana
as dori daca se poate sa-mi spuna cineva care pot fi reactiile adverse...cele nespecificate in prospect, ale acestui medicament. prietena mea a facut o intrerupere si am fost cu ea in cabinet, eu stiu ca este un miorelaxant, un drog menit sa inlature durerile..ea era incordata ca un arc de la brau in jos ceea ce a facut interventia.crunt de dureroasa, mi-a parut rau ca i-am promis sa stau cu ea :( durerile au continuat inca cca 20-30 minute.efectiv se tavalea :(, am dus-o acasa si i-am facut un no-spa
de ce s-a intamplat asa? si d-na dr care a efectuat interventia a zis ca a fost ffff incordata!
va multumesc
1 comentarii
0
29-11-2011, ora 22:29
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
De regula la curetajul uterin se face si o anestezie locala cu xilina. Durerile pe care le-a vut prietena ta nu sunt de la Mialgin. Este posibil sa aibe si o boala inflamatorie pelvina, e posibil sa fi fost si curetajul destul de traumatizant ( a folosit aspirator?; a fost o sarcina mica?) si e important si pragul ei la durere. Ca tratament, no-spa nu prea o ajuta, mai degraba un AINS gen flamexin, indometacin (eventual supozitor) etc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.