Mica problema
Buna,
Am si eu o mica problema si nu sunt prea sigur pe mine pe cine as putea sa intreb asa ca vin cu o intrebare la adresa dumneavoastra bazandu-ma pe faptul ca va scriu din anonimat.
In urma cu cateva zile i-am facut prietenei mele sex oral (cunnilingus) si dupa cateva minute de placere pentru ea, i-au amortit degetele de la ambele maini. M-a atentionat in secunda 2 si m-am oprit.
Eram amandoi cam nedumeriti in legatura cu asta si nu aveam cum sa nu ne gandim si la ceva mai putin bun.
Dupa doua zile am incercat iar si dupa cateva minute iar a simtit acea amorteala la degete.
Nu stiu ce sa cred pentru ca nu am mai auzit de sa se intample asa ceva. Orice explicatie ar fi foarte de apreciat.
Multumesc anticipat !
Am si eu o mica problema si nu sunt prea sigur pe mine pe cine as putea sa intreb asa ca vin cu o intrebare la adresa dumneavoastra bazandu-ma pe faptul ca va scriu din anonimat.
In urma cu cateva zile i-am facut prietenei mele sex oral (cunnilingus) si dupa cateva minute de placere pentru ea, i-au amortit degetele de la ambele maini. M-a atentionat in secunda 2 si m-am oprit.
Eram amandoi cam nedumeriti in legatura cu asta si nu aveam cum sa nu ne gandim si la ceva mai putin bun.
Dupa doua zile am incercat iar si dupa cateva minute iar a simtit acea amorteala la degete.
Nu stiu ce sa cred pentru ca nu am mai auzit de sa se intample asa ceva. Orice explicatie ar fi foarte de apreciat.
Multumesc anticipat !
2 comentarii
o sa urmeze pe TLC cred zilele astea cred ca pe 8 o emisiune numita SEXUL CARE MA DUS LA URGENTA in care o sa fie cazuri in care au ajuns la spital din cauza sexului.
Ce asteptam eu, era sa imi explicati poate.. Nu sa imi spuneti despre o oarecare emisiune. Site de medici..
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.