Mica problema

04-02-2014
Mr.Damian
Nu este medic/terapeut
Mr.Damian
Buna,
Am si eu o mica problema si nu sunt prea sigur pe mine pe cine as putea sa intreb asa ca vin cu o intrebare la adresa dumneavoastra bazandu-ma pe faptul ca va scriu din anonimat.
In urma cu cateva zile i-am facut prietenei mele sex oral (cunnilingus) si dupa cateva minute de placere pentru ea, i-au amortit degetele de la ambele maini. M-a atentionat in secunda 2 si m-am oprit.
Eram amandoi cam nedumeriti in legatura cu asta si nu aveam cum sa nu ne gandim si la ceva mai putin bun.
Dupa doua zile am incercat iar si dupa cateva minute iar a simtit acea amorteala la degete.
Nu stiu ce sa cred pentru ca nu am mai auzit de sa se intample asa ceva. Orice explicatie ar fi foarte de apreciat.
Multumesc anticipat !
2 comentarii
0
05-02-2014, ora 15:08
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
o sa urmeze pe TLC cred zilele astea cred ca pe 8 o emisiune numita SEXUL CARE MA DUS LA URGENTA in care o sa fie cazuri in care au ajuns la spital din cauza sexului.
0
05-02-2014, ora 22:15
Mr.Damian
Nu este medic/terapeut
Mr.Damian
Ce asteptam eu, era sa imi explicati poate.. Nu sa imi spuneti despre o oarecare emisiune. Site de medici..
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici