mica umflatura pe pleoapa

22-11-2008
cosmin_x2
Nu este medic/terapeut
cosmin_x2
Buna ziua. As dori si eu un raspuns. Sub pleoapa stanga mi-a aparut o mica umflatura care ma deranjeaza cand clipesc. Am senzatii de mancarime si cred ca apare numai in sezonul rece pt ca pe timpul verii mi-a disparut. Am avut problema asta prima data la ochiul drept iar dupa un control la oftalmolog mi s-a spus ca e un chist si trebuie operat dar dupa 3-4 luni a disparut iar acum a aparut la ochiul stang. Ce ar putea fi si ce tratament ar fi recomandat ? Va multumesc.
4 comentarii
0
14-12-2008, ora 08:35
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Mergi la un consult oftalmolologic pentru stabilirea diagnosticului si tratament; ar putea fi hordeolum sau chalazion sau un chist meibomian la nivelul marginii libere a pleoapei( greu de spus pe neve)care apar, de obicei, dupa o conjunctivita; medicul examinator iti va prescrie tratamentul adecvat; eu iti recomand igiena locala cu un sampon pentru bebelusi " No tears", dimineata si seara; numai bine
0
21-02-2009, ora 15:13
dianned
Nu este medic/terapeut
dianned
Mi-a aparut pe pleoapa interioara jos, o bubita rotunda. Are usoare urme galbene, insa pare mai mult rosie. Nu a crescut foarte mult in trei zile de cand a apaut. Nu ii vad un eventual cap ca sa se sparga etc. Am pus picaturi Tobradex 2 zile si de aseara Kanamicina Sulfat. Dar pata sta tot pe loc, nu am observat nici o ameliorare, din contra ochiul este iritat si rosu si parca are o foita subtire ca o membrana in coltul dinspre nas.
Ce sa fac? Ce este asta?
0
22-04-2010, ora 09:45
dianaaaaaaaaaa
Nu este medic/terapeut
dianaaaaaaaaaa
va rog frumos sa'mi raspundeti la o intrebare: acum o saptamana mam sarutat cu un baiat, iar acelasi lucru l'am facut si ieri.Azi dimineata, in zona pleapei, aceasta mi sa umflat, va rog frumos sami raspundeti deoarce sunt foarte ingrijorata
0
05-05-2010, ora 20:01
savu_n79
Nu este medic/terapeut
savu_n79
BUNA SEARA.AM UN BAETEL DE 5 ANI SI 8 LUNI.IN URMA UNEI LOVITURI CU CALAIUL PRIMITA DE UN VAR PE PLEOAPA DE SUS A OCHIULUI IA APARUT CA O MARGICA.VA ROG SA-MI SPUNETI CE TREBUIE FACUT.COPILUL SPUNE CA NU-L DOARE SI NICI NU-L DERANJEAZA.VA MULTUMESC.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.