mici sangerari scaun
Buna seara,
Am si eu o problema putin mai delicata si suparatoare. Aproximativ de o luna de zile am observat ca de fiecare data cand am scaun simt efectiv cum ma "zgaraie", parca ma "loveste" undeva in exterior, in dreapta pe perete. Apare o mica dungulita de sange. De asemenea, in acea zona simt si cand dau un jet de apa calda usturime, ca si cand ar fi o mica rana. Mentionez ca am avut mici probleme cu scaunul - constipatie - si ca de cand eram mai mica nu am scaun zilnic, cam la 2-3 zile. Intarzieri mai mari insa nu au fost. Ce ma sfatuiti sa fac?
Astept un raspuns cat se poate de repede si va multumesc!
Am si eu o problema putin mai delicata si suparatoare. Aproximativ de o luna de zile am observat ca de fiecare data cand am scaun simt efectiv cum ma "zgaraie", parca ma "loveste" undeva in exterior, in dreapta pe perete. Apare o mica dungulita de sange. De asemenea, in acea zona simt si cand dau un jet de apa calda usturime, ca si cand ar fi o mica rana. Mentionez ca am avut mici probleme cu scaunul - constipatie - si ca de cand eram mai mica nu am scaun zilnic, cam la 2-3 zile. Intarzieri mai mari insa nu au fost. Ce ma sfatuiti sa fac?
Astept un raspuns cat se poate de repede si va multumesc!
2 comentarii
Am uitat sa mentionez si faptul ca am si mancarimi uneori. Sa fie vorba de hemoroizi?
Astept un raspuns si niste sfaturi.
Multumesc.
Astept un raspuns si niste sfaturi.
Multumesc.
Doar un consult medical, un examen local si o rectosigmoidoscopie va pot pune diagnosticul exact. Mai probabil ca e vorba de o fisura anala sau hemoroizi dar dupa cum spuneam mergeti la un consult.
Sanatate.
Sanatate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial