Micoza la unghiile de la picioare, alergii.
Buna ziua.Am o ciuperca la unghiile de la degetele mari de la picioare de mai multi ani, unghiiile s-au ingalbenit si au putrezit, fac alergie la medicamente-antibiotice-acid acetic(aspirina), biseptol, ma umflu, eruptii pe piele de la eritromicina, cloramfenicol, in rest numai stiu de la ce fac alergie, la mana dreapta imi iasa niste basicute cu lichid de vre-o 12 ani, iar acum de un an de zile mi-au iesit si pe mana stanga, cu scarpinaturi urate.Ce tratament imi recomandati?Va multumesc?
1 comentarii
Buna ziua!
Cel mai potrivit este sa mergeti la un dermatolog, pentru a va putea initia un tratament adecvat (nu neaparat per os) pentru onicomicoza. De asemenea, veti putea primi detalii (investigatii de laborator, tratament) in ceea ce priveste leziunile de pe maini.
Cu stima
Cel mai potrivit este sa mergeti la un dermatolog, pentru a va putea initia un tratament adecvat (nu neaparat per os) pentru onicomicoza. De asemenea, veti putea primi detalii (investigatii de laborator, tratament) in ceea ce priveste leziunile de pe maini.
Cu stima
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut