microbi si bacterii!
buna ziua.am tot postat pe acest site si m-am informat prin intermediul internetului in legatura cu bolile venerice, de piele etc.am inteles ca in cazul BTS-urilor cele mai frecvente bacterii sunt gonococii si chlamidiile.ce sunt uimit ca nu se prea gasesc info despre viata aceste bacterii in mediul exterior.am inteles ca ar putea trai ceva timp si pe unele suprafete si astfel infecta..sau deasemenea alte pareri cum ca nu este posibil asa ceva.acum sincer nu stiu ce sa mai cred si va intreb pe dvs pt ca dati sfaturi foarte utile oamenilor.
-cat traiesc gonococii/chalmidiile in mediul inconjurator, minute, ore, zile, ??? (pe maini, pe piele, pe vase de wc, pe clante de usa, robineti, pahare, vesela, haine, prosoape etc ) si ce sanse sunt sa te infectezi asa.????
-am citit ca existe teste pt chlamidia din sange care pot fi facute si at cand nu exista nici un fel de secretie!!
dar pt gonococ exista asa ceva????
-cat traiesc gonococii/chalmidiile in mediul inconjurator, minute, ore, zile, ??? (pe maini, pe piele, pe vase de wc, pe clante de usa, robineti, pahare, vesela, haine, prosoape etc ) si ce sanse sunt sa te infectezi asa.????
-am citit ca existe teste pt chlamidia din sange care pot fi facute si at cand nu exista nici un fel de secretie!!
dar pt gonococ exista asa ceva????
1 comentarii
Infestarea cu gonococi sau chlamidii altfel decat prin contact sexual este mai mult teoretica ! Se admite o astfel de cale de contaminare intr-o proportie de 2-3%.
Aceste microorganisme traiesc in mediul exterior cateva minute.
Aceste microorganisme traiesc in mediul exterior cateva minute.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut