microgynon si arcoxia

sanatate!

1. desi este un antiinflamator nu are indicatii decat in zona reumatologiei.
2. mi se pare interesant sa recomanzi un medicament care nu are indicatie intr-o afectiune doar pe motivul ca el face parte dintr-o clasa de medicamente. asa cum ai recomanda un antibiotic oarecare in septicemie doar ptr ca este antibiotic.
3. arata-mi un ginecolog in strainatate care prescrie arcoxia. poate ca in romania se fac studii extinse? in niciun caz. pur si simplu medicul recomanda (in prea multe cazuri) pe baza unor informatii trunchiate voit.
4. mecanismul de actiune intim al etoricoxibului este foarte asemanator cu al rofecoxibului. pardon, adica Vioxx. va suna cunoscut?
Sanatate, liniste si sa auzim de bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 36Anticonceptionale Logest si sexul
- 4novynette - nodul la san
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 3Anticonceptionalele si protectia lor
- 6este normal sa am o secretie maronie in timp ce iau pastilele?
- 7Pot schimba ora pastilei?
- 17spotting
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 7administrare yasmine
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 7menstruatia in timpul ac
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 1Artizia si anticonceptionale
- 4Karissa 4 folii fara pauza de 7 zile
- 0nelamurire Coitus interruptus anticonceptionale
- 0Anticonceptionale dupa sterilet
- 0Prima pastila anticonceptionala
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor efectele adverse ale anticonceptionalelor