microgynon si arcoxia

am 22 de ani. in urma unui consult medical mi s-a recomandat microgynon si timp de 4 luni, 5 zile/luna -1 caps.arcoxia /zi.abia am terminat prima folie de microgynon si nu stiu ce sa fac in continuare pt ca nu sunt in iasi pt a merge din nou la medic... mi s-a sp ca nu am probleme majore...doar un ovar f f putin inflamat. nu mi-a fost rau cat timp am luat contraceptivele insa mi-au aprut f multe cosuri pe fata, probleme cu acneea am mai avut cu mai mult timp in urma. m-am si ingrasat desi incerc sa am o alimentatie cat mai sanatoasa si acum am si incercat sa slabesc.. nu am reusit.. ma simt mereu balonata si am probleme si cu constipatia. nu stiu daca aceste reactii sunt provocate de microgynon si nu stiu daca ar trebui sa continui sa le iau sau daca ar trebui schimbate... nu vreau sa produc dereglari hormonale.. nu am o viata sexuala f activa. si inca ceva nu m-am gandit ca arcoxia poate avea mai multe concentratii, iar acum nu stiu de care trebuie sa iau pt ca nu am reteta la mine :( va rog frumos daca ma puteti sfatui ce sa fac. va multumesc frumos si va doresc sarbatori fericite si multa sanatate
6 comentarii

daca microgynonul nu iti face bine mergi la medicul gin. sa iti prescrie altceva, dar nu iti schimba singura anticoncept., iar arcoxia exista de 60mg, 90mg, 120mg. probabil luai de 60mg( cu protectie gastrica banuiesc), dar nu se mai importa de cateva sapt. asa ca iti va trebuii recomandat si alt antiinf. multa sanatate.

multumesc frumos pt raspuns... problema ar fi ca acum nu sunt plecata din oras.. si sunt in a 4 a zi de pauza.. nu a aparut menstruatia.. sarcina se exclude pt ca nu am avut contact sexual.. si am auzit deverse pareri ca ar trebui sa iau in continuare chiar daca nu a aparut menstruatia in cele 7 zile, ca ar trebui sa ma opresc..probabil voi incerca sa merg la alt medic. multumesc inca o data pt raspuns! Craciun fericit !

scuze :) *nu sunt in oras...diverse pareri :)

arcoxia nu are indicatii in obstetrica-ginecologie. mi se pare interesanta dar si periculoasa aceasta indicatie.
sanatate!
sanatate!

Pt. tavistan: afla ca sunt multi medici care prescriu Arcoxia in probl ginecologice, chiar daca el trateaza alte afectiuni! De ce ti se pare interesant?

este interesant ptr ca:
1. desi este un antiinflamator nu are indicatii decat in zona reumatologiei.
2. mi se pare interesant sa recomanzi un medicament care nu are indicatie intr-o afectiune doar pe motivul ca el face parte dintr-o clasa de medicamente. asa cum ai recomanda un antibiotic oarecare in septicemie doar ptr ca este antibiotic.
3. arata-mi un ginecolog in strainatate care prescrie arcoxia. poate ca in romania se fac studii extinse? in niciun caz. pur si simplu medicul recomanda (in prea multe cazuri) pe baza unor informatii trunchiate voit.
4. mecanismul de actiune intim al etoricoxibului este foarte asemanator cu al rofecoxibului. pardon, adica Vioxx. va suna cunoscut?
Sanatate, liniste si sa auzim de bine!
1. desi este un antiinflamator nu are indicatii decat in zona reumatologiei.
2. mi se pare interesant sa recomanzi un medicament care nu are indicatie intr-o afectiune doar pe motivul ca el face parte dintr-o clasa de medicamente. asa cum ai recomanda un antibiotic oarecare in septicemie doar ptr ca este antibiotic.
3. arata-mi un ginecolog in strainatate care prescrie arcoxia. poate ca in romania se fac studii extinse? in niciun caz. pur si simplu medicul recomanda (in prea multe cazuri) pe baza unor informatii trunchiate voit.
4. mecanismul de actiune intim al etoricoxibului este foarte asemanator cu al rofecoxibului. pardon, adica Vioxx. va suna cunoscut?
Sanatate, liniste si sa auzim de bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2efectul anticonceptionalelor
- 3este posibil ca un anumit contraceptiv sa nu isi faca efectul la o persoana?
- 2Care sunt sansele de a fi protejata?
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 4ar putea fi o sarcina?
- 4de la cat timp se poate face sex neprotejat?
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 13Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
- 3anticonceptionale Meleva inainte de sarcina
- 7anticonceptionalele yaz
- 6Pot sa iau Prostinor si anticonceptionale in acelasi timp?
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 0pastilele melleva - anticonceptionale
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 0nu stiu ce tip de contraceptive
- 1ceai chimen si anticonceptionalele
- 1cand trebuie sa iau anticonceptionalele diferite?
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 0Milligest! Help!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: