microgynon si arcoxia

23-12-2008
alexa.a
Nu este medic/terapeut
alexa.a
am 22 de ani. in urma unui consult medical mi s-a recomandat microgynon si timp de 4 luni, 5 zile/luna -1 caps.arcoxia /zi.abia am terminat prima folie de microgynon si nu stiu ce sa fac in continuare pt ca nu sunt in iasi pt a merge din nou la medic... mi s-a sp ca nu am probleme majore...doar un ovar f f putin inflamat. nu mi-a fost rau cat timp am luat contraceptivele insa mi-au aprut f multe cosuri pe fata, probleme cu acneea am mai avut cu mai mult timp in urma. m-am si ingrasat desi incerc sa am o alimentatie cat mai sanatoasa si acum am si incercat sa slabesc.. nu am reusit.. ma simt mereu balonata si am probleme si cu constipatia. nu stiu daca aceste reactii sunt provocate de microgynon si nu stiu daca ar trebui sa continui sa le iau sau daca ar trebui schimbate... nu vreau sa produc dereglari hormonale.. nu am o viata sexuala f activa. si inca ceva nu m-am gandit ca arcoxia poate avea mai multe concentratii, iar acum nu stiu de care trebuie sa iau pt ca nu am reteta la mine :( va rog frumos daca ma puteti sfatui ce sa fac. va multumesc frumos si va doresc sarbatori fericite si multa sanatate
6 comentarii
0
24-12-2008, ora 20:26
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
daca microgynonul nu iti face bine mergi la medicul gin. sa iti prescrie altceva, dar nu iti schimba singura anticoncept., iar arcoxia exista de 60mg, 90mg, 120mg. probabil luai de 60mg( cu protectie gastrica banuiesc), dar nu se mai importa de cateva sapt. asa ca iti va trebuii recomandat si alt antiinf. multa sanatate.
0
24-12-2008, ora 21:54
alexa.a
Nu este medic/terapeut
alexa.a
multumesc frumos pt raspuns... problema ar fi ca acum nu sunt plecata din oras.. si sunt in a 4 a zi de pauza.. nu a aparut menstruatia.. sarcina se exclude pt ca nu am avut contact sexual.. si am auzit deverse pareri ca ar trebui sa iau in continuare chiar daca nu a aparut menstruatia in cele 7 zile, ca ar trebui sa ma opresc..probabil voi incerca sa merg la alt medic. multumesc inca o data pt raspuns! Craciun fericit !
0
24-12-2008, ora 21:56
alexa.a
Nu este medic/terapeut
alexa.a
scuze :) *nu sunt in oras...diverse pareri :)
0
28-03-2009, ora 21:04
tavistan
Nu este medic/terapeut
tavistan
arcoxia nu are indicatii in obstetrica-ginecologie. mi se pare interesanta dar si periculoasa aceasta indicatie.
sanatate!
0
29-03-2009, ora 20:09
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Pt. tavistan: afla ca sunt multi medici care prescriu Arcoxia in probl ginecologice, chiar daca el trateaza alte afectiuni! De ce ti se pare interesant?
0
19-04-2009, ora 14:55
tavistan
Nu este medic/terapeut
tavistan
este interesant ptr ca:
1. desi este un antiinflamator nu are indicatii decat in zona reumatologiei.
2. mi se pare interesant sa recomanzi un medicament care nu are indicatie intr-o afectiune doar pe motivul ca el face parte dintr-o clasa de medicamente. asa cum ai recomanda un antibiotic oarecare in septicemie doar ptr ca este antibiotic.
3. arata-mi un ginecolog in strainatate care prescrie arcoxia. poate ca in romania se fac studii extinse? in niciun caz. pur si simplu medicul recomanda (in prea multe cazuri) pe baza unor informatii trunchiate voit.
4. mecanismul de actiune intim al etoricoxibului este foarte asemanator cu al rofecoxibului. pardon, adica Vioxx. va suna cunoscut?
Sanatate, liniste si sa auzim de bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efecte secundare ale contraceptivelor orale combinate
  • Semnele de alarma in administrarea contraceptivelor combinate
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Studiu care atestă efectul nociv al pilulelor anticoncepționale asupra sănătății femeilor
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  •