miligest+voma
buna, sunt la al 4 blister de anticonceptionale, ieri la ora 15:30 am luat a 16 pilula, azi noapte la 12 am avut un contact si la 5:10 dimineatza am vomitat, deci am vomitat dupa 13 ore si 40 min de la luarea pilulei, ce trebuie sa fac in acest caz? mai sunt protejata? exista riscul sa fi ramas insarcinata? mentionez ca nu am uitat sa iau nici o pilula, ci le-am luat ca la carte la minut
2 comentarii
adaug inca ceva si acum am avut si diaree, eu care nu am niciodata, chiar ies greu la toaleta de obicei, si am continuu stare de greata
A trecut cu mult de 6 ore, cat este limita maxima pana la care voma dupa luarea pilulei ar duce la nesiguranta. Deci, ati fost sub protectie.
Totusi, daca diareea se mentine si ar pune in dubiu efectul pilulei e astazi, trebuie aplicata regula de 7 zile: adica, va considerati in afara protectiei in tot timpul cat aveti diaree si inca 7 zile dupa aceea.
De observat ca diareea se defineste ca scaun neformat (lichid), nu ca scaun mai moale.
Totusi, daca diareea se mentine si ar pune in dubiu efectul pilulei e astazi, trebuie aplicata regula de 7 zile: adica, va considerati in afara protectiei in tot timpul cat aveti diaree si inca 7 zile dupa aceea.
De observat ca diareea se defineste ca scaun neformat (lichid), nu ca scaun mai moale.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon