milligest

16-02-2010
alecsia
Nu este medic/terapeut
alecsia
buna
in luna mai anul trecut mi sa descoperit un ovar polichistic si mi sau prescris anticonceptionalele milligest si tot de atunci le iau.akum 3 saptamani am inceput sa am niste scurgeri vascoase de culoare maro inchis destul de abundente si leam avut timp de 2 saptamani.dupa asta am vrut sa imi aman menstruatia si am inceput un nou blister fara sa fac pauza dar tot mia venit menstruatia si ma tine de o saptamana.in tot acest timp eu am luat anticonceptionale si inca nu mi sa oprit menstruatia.care ar putea fi cauzele acestor probleme?
multumesc.
1 comentarii
0
25-09-2013, ora 19:44
iulia rotarita
Nu este medic/terapeut
iulia rotarita
buna ma numesc iulia si eu am scurgeri de genu dar nu am fost la medik de teama sa nu ami spuna ceva rau pt ca anul trecut am avut o scurgere urat mirositoare si a trecut de la sine dar nu am luat nikiun fel de tratament si am si dureri de burta am citit ca ti sa spus ca ai ovar polichistic ce este ?
si oare asta am si eu? daca ai putea sami raspunzi la antrebare ati multumesc din inima.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul