Miom uterin de 10 cm
Buna ziua!
Am 36 de ani si am ramas cu greu insarcinata la 34 de ani. Cand am ramas insarcinata mi s a descoperit si un miom de 10 cm care in timpul sarcinii s-a dublat. Am reusit sa duc sarcina la capat si am nascut si natural. Mi s-a spus sa nu mai incerc sa am alt copil ca trebuie neaparat operat miomul. Am ramas insarcinata iar si acum am o fetita de 7luni si un baietel de 2ani. Intrebarea mea este trebuie neaparat sa ma operez sau pot sa traiesc cu miomul fara sa mi dea probleme de sanatate? Ciclul imi este normal, nu am nici un fel de dureri daca nu mi spuneau medicii nici nu stiam ca -l am.
Multumesc frumos!
Am 36 de ani si am ramas cu greu insarcinata la 34 de ani. Cand am ramas insarcinata mi s a descoperit si un miom de 10 cm care in timpul sarcinii s-a dublat. Am reusit sa duc sarcina la capat si am nascut si natural. Mi s-a spus sa nu mai incerc sa am alt copil ca trebuie neaparat operat miomul. Am ramas insarcinata iar si acum am o fetita de 7luni si un baietel de 2ani. Intrebarea mea este trebuie neaparat sa ma operez sau pot sa traiesc cu miomul fara sa mi dea probleme de sanatate? Ciclul imi este normal, nu am nici un fel de dureri daca nu mi spuneau medicii nici nu stiam ca -l am.
Multumesc frumos!
2 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa consulttai si un alt medic pentru a corela recomandarile primului medic. Recomandarile se fac I functie de istoricul medical al pacientei
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
va recomandam sa consulttai si un alt medic pentru a corela recomandarile primului medic. Recomandarile se fac I functie de istoricul medical al pacientei
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Am nascut primul copil in Italia si acolo am fost vazuta de foarte multi medici. Le am pierdut si numarul. Avand o sarcina la risc cu primul copil am avut si 2 internari am facut si tensiune in sarcina si diabet in sarcina si am inceput si contractiile la 25 de saptamani plus ca in prima sarcina miomul a crescut exagerat. La a doua sarcina nu am avut nici o problema. Dupa prima sarcina miomul a scazut la 7cm si nu a mai crescut decat pana la 12cm. In Romania am fost la doi medici foarte buni in timpul sarcini care mi-au spus ca dupa sarcina ar trebui sa ma operez sa scoata miomul. Nu am mai ajuns la alt control dupa a doua sarcina sa vad ce dimensiuni are acum, dar eu nu as vrea sa ma mai operez si vroiam doar sa stiu daca poate sa -mi afecteze sanatatea daca traiesc cu el.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Credeti ca fibromul poate fi cauza sterilitatii?
- 3Operatie miomectomie clasica
- 0Miomectomie laparoscopic, recomandare medic
- 7Medic pentru miomectomie laparoscopica
- 6Operatie fibrom si chist endometriozic-intarziere menstruatie
Mai multe informații despre: miomectomia miomul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: