Miopie.
Buna seara.
Am o intrebare daca ma puteti ajuta.
Azi am fost la medicina muncii, pentru un control periodic la locul de munca.
Persoana de acolo, care este dr. ori asistenta, mi-a spus ca am drioptrii: 3, 5 la ochiul stang si 3, 25 la ochiul drept si din acest fapt nu ar mai trebui nici sa mai conduc, masina personala (cat.B).
Eu stiu ca am aceste drioptrii, eu purtand si ochelari de la varsta de 2 - 3 ani, acum avand 32 ani. Eu sunt functionat public, avand atributii administrative, nu sunt sofer profesionist.
Dvs.ce spuneti? Stiu ca conform ordinului ministerului sanatatii nr. 1162/2010, drioptriile ar fi de plus/minus 8.
Va rog un pct.de vedere.
Multumesc.
Am o intrebare daca ma puteti ajuta.
Azi am fost la medicina muncii, pentru un control periodic la locul de munca.
Persoana de acolo, care este dr. ori asistenta, mi-a spus ca am drioptrii: 3, 5 la ochiul stang si 3, 25 la ochiul drept si din acest fapt nu ar mai trebui nici sa mai conduc, masina personala (cat.B).
Eu stiu ca am aceste drioptrii, eu purtand si ochelari de la varsta de 2 - 3 ani, acum avand 32 ani. Eu sunt functionat public, avand atributii administrative, nu sunt sofer profesionist.
Dvs.ce spuneti? Stiu ca conform ordinului ministerului sanatatii nr. 1162/2010, drioptriile ar fi de plus/minus 8.
Va rog un pct.de vedere.
Multumesc.
2 comentarii
Buna ziua. Cu tot respectul pentru dvs, mi-e greu sa imi imaginez cum conduceti cu dioptriile acestea. Eu mi-am pus urgent ochelari la -0, 75 (LA UN SINGUR OCHI, cu celalalt vad perfect) pentru ca nu distingeam la drum lung daca s-a angajat vreo masina din sens opus in depasire. Mentionez va am permis de 11 ani, cat B. Pentru siguranta dvs si a noastra, nu mai conduceti cu aceste dioptrii. E practic imposibil sa vedeti ceva clar mai departe de bord, cu dioptrii de -3, decat daca a gresit asistenta. (Desi daca spuneti ca stiti de ele, ma indoiesc). Teoretic nu vedeti nimic la volan? Poate vedeti mai rau decat considerati dvs ca e normal. Nu intreb in sens de ofensa. Indiferent de legislatie, mi-e greu sa realizez cum puteti vedea ceva la volan. O zi buna
Cu scuzele de rigoare, am recitit mesajul si inteleg ca totusi purtati ochelari. Sunt avocat, va spun ca nu am auzit sa nu aveti dreptul de a conduce, daca aveti ochelari corespunzatori. O zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6LENTILE SAU OCHELARI?
- 4Miopie care a crescut.. se mai poate vindeca?
- 5Miopia si petele-dungi ce apar in vedere
- 2miopie
- 7Nu ma pot obisnui cu ochelarii
- 2ochelari, lentile de contact sau operatie?
- 3Probleme cu noii ochelari prescrisi
- 2Operatie cu laser pt miopie
- 0Palpitatii, ingreunare vedere la ochi drept cu miopie
- 2Miopie copil 15 ani
- 5am purtat ochilarii prea apasat pe nas, ochii s-au format ca 2 "rotunduri"
- 11m-am nascut cu nistagmus si am purtat ochelarii pe nas
- 2ochelari de vedere - intrebare
- 2ajutati-ma cu un doctor oftalmolog
- 3Miopie si vedere 'miscacioasa'
- 2ochelari noi dioptrii gresite?
- 1Lentile ochelari ciobite
- 1Ochelari si lentile ?