miopie si durere de cap uneori
am o miopie -5 la ochii si cateodata ma doare si capul iar eu cred k este din cauza la ochii, as vrea sa ma si operez dar nu stiu unde si cat ma costa.irr de vazut nici cu ochelari nu vad bine ce sa fac.ajutati-ma
3 comentarii
Buna seara! Este necesara o reevaluare oftalmologica, eventual se va face cicloplegie; Ce varsta ai? Corectia chirurgicala( chirurgie refractiva la nivelul corneei, exista mai multe tehnici) a unui viciu de refractie este indicata dupa varsta de 18 ani; de asemenea, miopia trebuie sa nu se modifice in decurs de 1 an; o alta conditie care trebuie indeplinita :corneea trebuie sa fie suficient de groasa ca, dupa operatie, sa ramana un flap de 250 microni( grosimea corneei se masoara prin pahimetrie);In Bucuresti, sunt mai multe clinici unde se face chirurgie refractiva; costul interventiei ajunge in jur de 500 euro pentru un ochi; numai bine
multumesc mult.am 21 de ani si nu stiu cat de groasa trebuie sa fie dar ma dor ochii. ochelari nu iam mai schimbat de aproape un an din lipsa de bani si nici consultatie nu am facut
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere puternica de cap si calculatorul
- 6Durere de cap partea stanga de 2-3 ani
- 4Miopie care a crescut.. se mai poate vindeca?
- 4dureri ffff mari de cap
- 3dureri de cap dimineata
- 19Dureri de cap de trei luni
- 10Oare sunt nebun?
- 12Pulsatii.mana, picior partea stanga cu dureri de cap
- 8intrebare pentru un oftalmolog: imbunatatirea vederii prin alimentatie
- 1durere de cap
- 4sangerare ureche dreapta
- 0Palpitatii, ingreunare vedere la ochi drept cu miopie
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 0Dureri de cap, pierderi de memorie
- 3tinitus, dureri de cap sub forma de intepaturi sau usturime
- 1Dureri de cap
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 0Consult... colon iritabil, spasme esofarigiene, litiaza biliara
- 3duerere de cap partea stanga
- 3neurologie
Mai multe informații despre: Miopia Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: