miscari fetale sau... altceva?

31-03-2011
anathrya
Nu este medic/terapeut
anathrya
Buna ziua. Sunt in saptamana a 16-a de sarcina, din momentul conceptiei si de cateva zile simt ceva asemanator cu niste pocnituri in abdomenul inferior, dar nu intotdeauna, in special cand stau culcata, mai ales noaptea. Am inteles ca e foarte probabil sa fie lichidul amniotic in miscare datorita miscarilor fetale. Mi-e teama de sarcinile oprite in evolutie si as vrea sa ma asigur ca nu mi se va intampla si mie, chiar daca teoretic, am cam iesit cat de cat, din sfera pericolului, dat fiind ca sunt la finalul primei luni din trimestrul 2. Ce vreau sa stiu este daca aceste 'pocnituri' sunt intr-adevar dovezi ale miscarilor fatului. Am facut o ecografie acum 2 saptamani si inima bebelusului batea foarte bine, chiar foarte puternic, era bien dezvoltat pentru varsta lui si destul de vioi.. Morfofetala o am programata pe 18 aprilie si vreau sa nu mai stau cu stres intruna, intrebandu-ma mereu daca mai traieste.
3 comentarii
0
31-03-2011, ora 18:31
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sunt miscarile fetale, nu te speria..incepand de acum cel mic se va face simtit frecvent..
0
31-03-2011, ora 20:48
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
Nu te mai stresa, pentru ca il stresezi si pe micut.Probabil ca esti la prima sarcina si esti si o fire mai anxioasa
0
01-04-2011, ora 09:24
anathrya
Nu este medic/terapeut
anathrya
intr-adevar, sunt si la prima sarcina si sunt si foarte anxioasa. Dupa ce m-au ingrozit toate cazurile - extrem de multe - de sarcini oprite in evolutie, inclusiv dupa 12 saptamani de gestatie, pandesc fiecare reactie a corpului. Multumesc de linistire.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: