Modalitati tratament

Buna ziua,
Ce tratament exista pentru vaginita pentru o fata virgina?
Himenul e foarte sensibil si doare ( posibil si de la infectie ) insa ovulele ( ne-au fost prescrise de medicul ginecolog ) sunt mult prea mari deabia intra un betisor. Am vizitat medicul ginecolog insa ne intrebam ce alte modalitati de tratament exista?
Ce tratament exista pentru vaginita pentru o fata virgina?
Himenul e foarte sensibil si doare ( posibil si de la infectie ) insa ovulele ( ne-au fost prescrise de medicul ginecolog ) sunt mult prea mari deabia intra un betisor. Am vizitat medicul ginecolog insa ne intrebam ce alte modalitati de tratament exista?
4 comentarii

Buna seara ar putea sa ia un tratament oral msi putin eficient prob dar depinde de ce e cauzata vaginita. Ce ovule ati luat?

Buna seara,
Ni s-a prescris Cervugid si Tinizol ( la ambii parteneri ). Cervugid sunt prea mari si nu e nicio sansa sa le pot lua.
Am facut analize la secretie vaginala ( atat cat a putut baga betisoru ) iar rezultatele sunt:
- Rare celule epiteliale superficiale
- Frecvente celule epiteliale intermediare
- Frecvente PMN
- Rari Bacili Doderlein
- Prezenti coci Gram pozitivi in lanturi si gramezi
- Absente levuri
- Absent Trichomonas vaginalis
- Absent Neisseria gonorrhoeaae
Doctorul a spus ca e o infectie bacteriana si prescriptia a fost ce am scris mai sus.
E foarte dificil pentru o virgina si ma gandeam ce alte modalitati de tratament eficace sunt.
Discomfortul s-a accentuat in ultimul timp.
Multumesc
Ni s-a prescris Cervugid si Tinizol ( la ambii parteneri ). Cervugid sunt prea mari si nu e nicio sansa sa le pot lua.
Am facut analize la secretie vaginala ( atat cat a putut baga betisoru ) iar rezultatele sunt:
- Rare celule epiteliale superficiale
- Frecvente celule epiteliale intermediare
- Frecvente PMN
- Rari Bacili Doderlein
- Prezenti coci Gram pozitivi in lanturi si gramezi
- Absente levuri
- Absent Trichomonas vaginalis
- Absent Neisseria gonorrhoeaae
Doctorul a spus ca e o infectie bacteriana si prescriptia a fost ce am scris mai sus.
E foarte dificil pentru o virgina si ma gandeam ce alte modalitati de tratament eficace sunt.
Discomfortul s-a accentuat in ultimul timp.
Multumesc

Buna ziua! Da poate incerca tratament oral! Din pacate nu va pot scrie trat pe forum! Se intampla sa apara vaginoze bact si la virgine! Cu trat potrivit o sa-i treaca! O zi buna

Aţi putea dacă vă rog să-mi lăsaţi nişte date de contact unde am putea lua legătura? Aş dori să menţionez faptul că sunt din Cluj şi nu am cum să ajung în Bucureşti pentru a ne întâlni personal.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2metroanexita, vaginita micotica
- 2S-a putut rupe himenul
- 3vaginita
- 5colpita inseamna vaginta sau e mai mult de atat
- 4dezvirginare la o clinica in Bucuresti
- 4nu mi-a curs sange dupa primul contact sexual, nici dupa al doilea...
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 3ajutor...va rog.himenul nu se rupe
- 8Spune ca e virgina, asa o fi?
- 3himen elastic ajutor
- 4Vaginita bacteriana
- 3despre himen!
- 7mai sunt virgina?
- 3dureri puternice vaginale
- 6cum sa-mi conving iubitul ca am fost virgina?
- 1Nu am sangerat deloc
- 19nu mai scap de micozele vaginale!
- 1Sângerare vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: