Modificari de tip trofic... ce inseamna?

19-12-2013
Flori Niculae
Nu este medic/terapeut
Flori Niculae
Buna ziua,
As vrea va rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri cei care stiti.
In urma cu doua luni am avut ca simptome niste usturimi ingrozitoare in urma carora am ajuns la spital. Mi s-a dat sa iau tratament cu antibiotic de la care nu mi-a trecut.
Intr-un final am ajuns la spital pentru analize mai amanuntite (desi eram sub influenta antibioticelor), iar la rezultate mi-a dat ca diagnostic citopatologic: Modificari de tip trofic. Modificari reactive asociate inflamatiei. Stie cineva ce inseamna? A trecut cineva prin situatia asta? Pt ca mie nu mi-au dat nici un tratament si ma supara in continuare, nu-mi revin.
Va multumesc.
5 comentarii
0
19-12-2013, ora 21:02
Dr. Erna Stoian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Erna Stoian
Rez dv inseamna ca aceti o infectie ce a produs inflam si modif la niv epiteliului cervical! Tb sa faceti si alte anal pt a vedea ce fel de infec este si sa luati trat atat dv cat si partenerul!
0
19-12-2013, ora 22:56
Flori Niculae
Nu este medic/terapeut
Flori Niculae
Am facut analizele la secretie, colonoscopie, transvaginal etc. mai am de facut Clamidia poate. La analizele facute nu mi-a iesit Candida, nu mi-a iesit altceva. Am primit diagnosticul scris mai sus, si am primit niste ovule pt tratament, dar vad ca nu-mi revin.
0
20-12-2013, ora 06:58
Dr. Erna Stoian
Dr. Erna Stoian
Tb sa le recol fara contact sex sau toaleta vag min 2 zile inainte si fara sa fiti pe trat antibiotic!
0
20-12-2013, ora 12:20
Flori Niculae
Nu este medic/terapeut
Flori Niculae
Ok. Asa am sa fac. Le-am recoltat fiind sub tratament antibiotic si probabil de aceea nu mi-au iesit. Va multumesc
0
20-12-2013, ora 15:04
Dr. Erna Stoian
Dr. Erna Stoian
Cu mare placere
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.