Modificari de tip trofic... ce inseamna?
Buna ziua,
As vrea va rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri cei care stiti.
In urma cu doua luni am avut ca simptome niste usturimi ingrozitoare in urma carora am ajuns la spital. Mi s-a dat sa iau tratament cu antibiotic de la care nu mi-a trecut.
Intr-un final am ajuns la spital pentru analize mai amanuntite (desi eram sub influenta antibioticelor), iar la rezultate mi-a dat ca diagnostic citopatologic: Modificari de tip trofic. Modificari reactive asociate inflamatiei. Stie cineva ce inseamna? A trecut cineva prin situatia asta? Pt ca mie nu mi-au dat nici un tratament si ma supara in continuare, nu-mi revin.
Va multumesc.
As vrea va rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri cei care stiti.
In urma cu doua luni am avut ca simptome niste usturimi ingrozitoare in urma carora am ajuns la spital. Mi s-a dat sa iau tratament cu antibiotic de la care nu mi-a trecut.
Intr-un final am ajuns la spital pentru analize mai amanuntite (desi eram sub influenta antibioticelor), iar la rezultate mi-a dat ca diagnostic citopatologic: Modificari de tip trofic. Modificari reactive asociate inflamatiei. Stie cineva ce inseamna? A trecut cineva prin situatia asta? Pt ca mie nu mi-au dat nici un tratament si ma supara in continuare, nu-mi revin.
Va multumesc.
5 comentarii
Rez dv inseamna ca aceti o infectie ce a produs inflam si modif la niv epiteliului cervical! Tb sa faceti si alte anal pt a vedea ce fel de infec este si sa luati trat atat dv cat si partenerul!
Am facut analizele la secretie, colonoscopie, transvaginal etc. mai am de facut Clamidia poate. La analizele facute nu mi-a iesit Candida, nu mi-a iesit altceva. Am primit diagnosticul scris mai sus, si am primit niste ovule pt tratament, dar vad ca nu-mi revin.
Tb sa le recol fara contact sex sau toaleta vag min 2 zile inainte si fara sa fiti pe trat antibiotic!
Ok. Asa am sa fac. Le-am recoltat fiind sub tratament antibiotic si probabil de aceea nu mi-au iesit. Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2arsuri si dureri genitale
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 8Usturimi jos care apar asa din senin
- 9Usturimi vaginale...
- 4scurgere vaginala galbena
- 8Usturime in zona suprapubiana in zona vezicii urinare
- 7Mici leziuni in zona genitala
- 1mancarimi si usturimi in zona genitala
- 11Usturime, iritaţie si ca nişte tăieturi in zona vaginală ! ?
- 6Secretie albicioasă si usturime la mine iar lui i se cojeşte capul
- 0Usturime fara mancarimi intre labii
- 3HPV sau herpes?
- 2Prurit vaginal
- 0Usturimi vaginale dupa actul sexual
- 1Usturimi in zona anala
- 0Usturime si mncarime
- 0Usturime in zona genitala
- 4Dureri/arsuri piele penis jumatatea superioara
- 4Vaginita sau vaginoza de care nu scap!
Mai multe informații despre: usturimea in zona genitala