Molluscum contagiosum ce nu da semne de vindecare!!!

26-12-2009
new_nickname
Nu este medic/terapeut
new_nickname
Acum 1 luna mi-au aparut pe pielea penisului aprox 15 bubite f mici, alb-rosiatice, grupate, iar acum 3 saptamani, dupa o vizita la dermato-venerice mi s-a spus ca este foliculita.Mi s-a prescris doxiciclina(1/zi) si unguent fucidin(de 2 ori/zi) insa fara nici un rezultat, din contra, s-au inmultit foarte mult pe tot penisul, foarte multe pe zona inferioara a abdomenului si cateva pe piciorul drept, sus(toate de dimensiuni foarte mici).Dupa 10 zile de doxiciclina si fucidin am facut o alta vizita la medic si mi s-a spus ca este vorba de molluscum contagiosum si mi-a recomandat sa iau imunostim.Acum, dupa alte 10 zile de imunostim, tot nici un rezultat.Intre timp i-au aparut si prietenei mele, tot in zona genitala.Sunt disperat, am incetat si orice raport sexual, si v-as fii foarte recunoscator daca mi-ati da niste sfaturi, in afara de alte vizite, costisitoare de altfel, la medic!!Multumesc!!
2 comentarii
0
30-06-2010, ora 02:02
chescu
Nu este medic/terapeut
chescu
aceasi problema o am si eu si am fost si eu la dermato si mi-a dat condyline e o solutie forte buna mie mi-sau uscat si au picat si vezi ca se da pe reteta medicala si apropo un sfat sa nu dai decat pe jona afectata ca dak dai pe pielea sanatosa o arda si e dureros ustura ca ma patito si eu
0
05-01-2011, ora 11:31
gheorghitav
Nu este medic/terapeut
gheorghitav
Cel mai nou tratament pentru molluscum contagiosum este MOLUTREX, creat de laboratoarele dermatologice ACM Franta. Este solutie speciala cu 5% hidroxid de potasiu, care usuca in 7-14 zile. apoi dati cu tetraciclina unguent. Costa in jur de 36 lei dar se gaseste mai greu sau pe comanda la farmacii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.