Molluscum contagiosum ce nu da semne de vindecare!!!

Acum 1 luna mi-au aparut pe pielea penisului aprox 15 bubite f mici, alb-rosiatice, grupate, iar acum 3 saptamani, dupa o vizita la dermato-venerice mi s-a spus ca este foliculita.Mi s-a prescris doxiciclina(1/zi) si unguent fucidin(de 2 ori/zi) insa fara nici un rezultat, din contra, s-au inmultit foarte mult pe tot penisul, foarte multe pe zona inferioara a abdomenului si cateva pe piciorul drept, sus(toate de dimensiuni foarte mici).Dupa 10 zile de doxiciclina si fucidin am facut o alta vizita la medic si mi s-a spus ca este vorba de molluscum contagiosum si mi-a recomandat sa iau imunostim.Acum, dupa alte 10 zile de imunostim, tot nici un rezultat.Intre timp i-au aparut si prietenei mele, tot in zona genitala.Sunt disperat, am incetat si orice raport sexual, si v-as fii foarte recunoscator daca mi-ati da niste sfaturi, in afara de alte vizite, costisitoare de altfel, la medic!!Multumesc!!
2 comentarii

aceasi problema o am si eu si am fost si eu la dermato si mi-a dat condyline e o solutie forte buna mie mi-sau uscat si au picat si vezi ca se da pe reteta medicala si apropo un sfat sa nu dai decat pe jona afectata ca dak dai pe pielea sanatosa o arda si e dureros ustura ca ma patito si eu

Cel mai nou tratament pentru molluscum contagiosum este MOLUTREX, creat de laboratoarele dermatologice ACM Franta. Este solutie speciala cu 5% hidroxid de potasiu, care usuca in 7-14 zile. apoi dati cu tetraciclina unguent. Costa in jur de 36 lei dar se gaseste mai greu sau pe comanda la farmacii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: