mononucleoza, in lipsa unei categorii de infectioase
Am doua intrebari legate de mononucleoza infectioasa
Unu, daca la testarea IgM si IgG pt Epstein Barr un rezultat pozitiv ar putea indica de fapt infectia cu un alt virus, si nu cu Epstein Barr
Doi, daca rezultatul 144 (limita normala 0-20) este conclusiv in diagnosticarea infectiei cu Epstein Barr
Ma tem de infectia cu HIV, pt ca am fost expusa si am avut simptome de mononucleoza, desi m-am testat la 12 si 16 sapt si rezultatul este negativ
Unu, daca la testarea IgM si IgG pt Epstein Barr un rezultat pozitiv ar putea indica de fapt infectia cu un alt virus, si nu cu Epstein Barr
Doi, daca rezultatul 144 (limita normala 0-20) este conclusiv in diagnosticarea infectiei cu Epstein Barr
Ma tem de infectia cu HIV, pt ca am fost expusa si am avut simptome de mononucleoza, desi m-am testat la 12 si 16 sapt si rezultatul este negativ
1 comentarii
Stai linistita caci serologia pozitiva pentru EB arata o mononucleoza, nu infectia cu HIV. Nu ai de ce te teme de infectia cu HIV din moment ce cele doua testari la trei luni sunt negative.Aceste virusuri fac parte din categorii diferite.HIV sunt retrovirusuri, virusuri ARN incapsulate, iar virusul Epstein-Barr este herpesvirusul uman tip 4. Anticorpii acestuia din urma prezenti prin testare pune diagnosticul de mononucleoza si nu de altceva.Nu te mai stresa si vezi ce e cu mononucleoza.dupa inca trei luni poti repeta testul HIV daca doresti.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii