Morganella morganii

22-05-2010
sanda5
Nu este medic/terapeut
sanda5
sotului meu i sa gasit la o analiza a lichidului seminal o infectie cu morganella morganii.ce antibiotic este mai eficient in tratamentul acestui microb?se transmite sexual?exista posibilitatea de a fi si eu contaminata?
2 comentarii
0
13-07-2010, ora 13:08
ClaudiuD
Nu este medic/terapeut
ClaudiuD
Stimata doamna,

pentru alegerea antibioticului potrivit trebuie sa scrieti care sunt antibioticele la care este sensibil germenele, iar acest lucru rezulta din antibiograma. Cand s-a facut spermocultura s-a primit si antibiograma.

De asemenea, recomand sotului si o cultura (analiza) a fluidului prostatic (obtinut prin masaj prostatic) pentru a se vedea daca germenele respectiv exista in prostata sau doar in uretra si daca exista sau nu celule inflamatoare.

Totodata, va recomand si dv sa faceti o analiza de secretie vaginala, pentru ca daca s-a produs o ejaculare in interiorul vaginului exista posibilitatea sa se transmita acel germene.

Va astept cu rezultatele sau cu rezolvarea problemei daca s-a rezolvat intre timp.
ClaudiuD
0
05-10-2018, ora 13:09
Sorina bsv
Nu este medic/terapeut
Sorina bsv
Buna ziua,
La fel la spermocultura sotului a iesit prezenta relativa morganella morgnii imuna la toate antibioticele, eu tot fac infecti urinare de cand am incercat sa raman insarcinata inainte am facut secretie vaginala dar nu a aparut nicio bacterie am repetat nici acum nu apare, insa la primul jet fara igiena zonei genitale a iesit la urocultura aceeasi bacterie
Imi doresc o sarcina va intreb ca specialist ce tratament recomandati, exista o cura cu naturiste?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.