Mucisori galbeni copil 1an si 8 luni

Buna ziua!Copilul meu de 1 an si 8 luni este racit de o saptamana.Ii curg in permanenta mucisori galbeni, a facut si intr-o seara febra si e tot timpul obosit.I-am administrat Nurofen, Junior paracetamol, ii fac aerosoli cu dexametazona, adrenalina si ser, ii pun ser in nas.La recomandarea doctorului pediatru l-am trecut pe antibiotic augmentin de 2 zile, si parca mai rau ii curge nasul.Ce pot face incontinuare? Problema este ca noi suntem in Anglia, si inca nu avem doctor de familie aici, tinem legatura cu cel din Romania.Multumesc !
2 comentarii

Buna dimineata.
Va recomand sa continuati tratamentul prescris si in plus sa aspirati secretiile nazale o data sau de doua ori/zi. Indepartarea secretiilor sa o efectuati dupa instilarea nazala de ser fiziologic.
Multa sanatate!
Va recomand sa continuati tratamentul prescris si in plus sa aspirati secretiile nazale o data sau de doua ori/zi. Indepartarea secretiilor sa o efectuati dupa instilarea nazala de ser fiziologic.
Multa sanatate!

Buna ziua
Asa cum v-a sfatuit si doamna Dr. Marcovici, continuati tratamentul, din care nu trebuie sa lipseasca aspirarea secretiilor nazale, care ii induc obstructia cailor respiratorii si ii cauzeaza oboseala pe care o aminteati. Este dificil pt medicul cu care colaborati sa ia deciziile cele mai potrivite de la distanta, in afara consultului, dar, se pare ca a acoperit cu medicatie mecanismele racelii, chiar luand in calcul si suprainfectia bacteriana, si trebuie sa mai aveti putina rabdare in asteptarea ameliorarii.
Asa cum v-a sfatuit si doamna Dr. Marcovici, continuati tratamentul, din care nu trebuie sa lipseasca aspirarea secretiilor nazale, care ii induc obstructia cailor respiratorii si ii cauzeaza oboseala pe care o aminteati. Este dificil pt medicul cu care colaborati sa ia deciziile cele mai potrivite de la distanta, in afara consultului, dar, se pare ca a acoperit cu medicatie mecanismele racelii, chiar luand in calcul si suprainfectia bacteriana, si trebuie sa mai aveti putina rabdare in asteptarea ameliorarii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Nas productiv, muci galbeni si verzi de 2 luni
- 13probleme cu mucisorii la bebe de11 luni
- 2Problema mare cu secretiile :(
- 2Secretii nazale verzi!
- 4secretii in spatele nasului
- 4Faringita?
- 1mucisorii multi.cum scapam?
- 6cum scapam de muci in exces ? bebelusul meu respira foarte greu...
- 2o secretie transparente, vascoasa
- 4Lichid galben
- 0Scuipat dimineata
- 1Sinuzita cronica
- 1Secreții permanente in spatele gatului
- 19Nas infundat si cu mucisori.
- 1Probleme rinoree severa
- 4Secreții nazale cu sânge
- 0Mucozitati in gat
- 0Mucii in exces
Mai multe informații despre: secretiile nazale muci la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: