Mucus in scaun?

26-07-2012
miv.
Nu este medic/terapeut
miv.
Buna seara.
Astazi am observat ca in scan era 2-3 dungi, nu foarte lungi, care pareau a fi mucus.
Ma deranjeaza stomacu de vreo 3 zile.
Scaunele sunt normale, fara stari de voma.
Doar o mica senzatie de greata.

Ce ar putea fi?

Multumesc.
4 comentarii
0
28-07-2012, ora 21:12
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cred ca ai facut o indigestie ce ti-a dezechilibrat putin flora intestinala, ai mancat ceva ce nu ti-a priit...tine putin regim, bea ceai de musetel sau menta fara zahar, cu putina lamaie...
0
01-08-2012, ora 10:01
the_artivist
Nu este medic/terapeut
the_artivist
Eu te-as sfatui sa renunti la produsele lactate si sa reduci la minim (preferabil sa excluzi) carnea.Eliminarea produselor animale din sistemul digestiv este mult ingreunata ajungand ca de la ingestie pana la eliminare produsele ingerate de origine animala sa zaca in organism multe peste 24 ore chiar pana la 48.Daca nu ai o aciditate buna si o absorbtie normala a sistemului digestiv se pot crea bacterii in intestin si alimentele pot intra in putrefactie ce pune multe presiune si pe apendice. Eu recomand sa renunti la lactate si orice produse animale macar pentru o saptamana si garantez ca o sa vezi diferenta. Un aport de legume si fructe mai ridicat, leguminoase (mazare, fasole, linte, naut, hrisca), cartofi nu foarte des, cereale integrale (orez brun integral, faina integrala 100% - exclus fainurile albe, preferabil paine din faina integrala de secara care are un continut mai scazut de gluten).
0
02-08-2012, ora 18:56
miv.
Nu este medic/terapeut
miv.
Va multumesc Dna Dr Balcan. Asta a fost. Am realizat ca nu suport cafeaua, pe care nu o beau de obicei, doar cand ies prin oras si comand fie capuccino fie ness. Imi provoaca dureri ingrozitoare de stomac si daca nu apare o dezinterie de scurta durata, pana este eliminata din organism, imi apare mucusul in scaun.
0
02-08-2012, ora 18:58
miv.
Nu este medic/terapeut
miv.
@The artivist.
Asta o sa incerc sa fac.
Nu mananc lactate de fel.. nu le sufar. In ultima vreme am renuntat la carne. Am mancat preparate din soia sau fructe si legume, tot e sezonul salatelor.

Multumesc de raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: