multumesc, insa durerea continua

13-10-2010
demis52
Nu este medic/terapeut
demis52
baietelului meu de 10 ani, rezultatele au fost urmatoarele: colecist cudat, septat, alitiazic. ambii rinichi cu dim. norm., sinus renal neomogen cu mici imag. hiperecogene, bifiditate pielacalireala (nu prea inteleg scrisul) pe dreapta, fara distensie SPC.
ACUM 2 ANI A AVUT PIETRE LA RINICHI SI I-AM FACUT BIOENERGIE. REZULTATELE S-AU VAZUT ATUNCI, DAR VAD CA SE REPETA.CE PARERE AVETI? CREDETI IN BIOENERGIE?
7 comentarii
0
15-10-2010, ora 17:53
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Vrei sa spui ca acum 2 ani, cu bioenergie, pietrele la rinichi au disparut ? Asa ti-a spus urologul dupa acele sedinte ? Parerea mea este ca nu au disparut si ca trebuie sa duci copilul neaparat la urolog...lasa bioenergia si mergi la specialist, aceste pietre inca nu au afectat rinichii, dar in timp nu se stie.la rezultat deja scrie ca are un sinus renal neomogen, cu imagini suspecte.Nu-ti fie frica si du copilul la control.
0
15-10-2010, ora 23:09
demis52
Nu este medic/terapeut
demis52
acum 2 ani i-am facut ecograf la medic pediatru si atunci am depistat ca are pietre la rinichi.Neavand alta solutie, pt ca nu vrea sub nicio forma ceaiuri, printr-o cunostinta am ajuns la bioenergie.Zi de zi ii urmaream urina si in a 7 zi in borcanul de urina era tre sferturi nisip si restul urina.Dupa 2 saptamani am mers din nou la ecograf si spre uimirea medicului copilul nu mai avea nimic
ICe alta posibilitate sau tratament credeti dvs ca as putea aplica?
0
16-10-2010, ora 14:14
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Raman la parerea mea cum ca siguranta vei avea doar ascultand parerea unui specialist in boli renale, dupa ce va fi investigat de catre acesta. Eu nu zic ca nu este buna si bioenergia, dar, in anumite circumstante, nu rezolva decat partial problema, dupa cum tu sigura te-ai lamurit.prezinta-te cu copilul la urolog.
0
17-10-2010, ora 12:01
demis52
Nu este medic/terapeut
demis52
ASA O SA FAC.IN CE CONSTA INVESTIGATIA?ESTE AFAR DIN CALE DE FRICOS, MAI ALES CAND ESTE VORBA DE ANALIZE DE SANGE SAU INJECTII.MULTUMESC PENTRU ATENTIA ACORDATA.
0
17-10-2010, ora 14:23
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Va face probabil radiografie, ecografie si, daca va considera medicul, o urografie. Toti copiii se tem de medic si se panicheaza in prezenta halatelor albe, dar una sau cateva injectii nu reprezinta cel mai mare rau care se poate intampla.Trebuie sa stii si parerea medicului specialist, poate ca nu e nimic in neregula, dar macar mai tarziu nu-ti va pare rau ca nu ai mers la timp cu copilul la control.Numai bine!
0
17-10-2010, ora 20:35
demis52
Nu este medic/terapeut
demis52
asa e, aveti perfecta drepate.multumesc inca o data.de indata ce o sa am un rezultat concret o sa va scriu.
0
10-01-2012, ora 20:46
linutica
Nu este medic/terapeut
linutica
Buna ziua.Bunica mea a fost operata acum 4 luni de pietre la rinichi, operatie clasica.Astazi am reinternat-o datorita unei febre f mari, peste 39 si dureri in zona rinichilor.Se pare ca mai are inca o piatra aparuta.Intrebarea mea e ce e de facut in acest caz?E posibil dupa doar 3-4 luni de la operatie sa se refaca alte pietre?Sau s-a omis sa se scoata cd s-a facut operatia? Ca solutie la aceasta problema se pare ca va fi o sonda care i-o va introduce timp de cateva saptamani pana o va elimina.Ce parere aveti?E cea mai buna solutie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Obiceiuri nocive pentru rinichi și cum îți poți proteja rinichii
  • Verificarea rinichilor - analize, teste și investigații (explicare rezultate rinichi)
  •