Muschiul PC II

28-09-2008
gaborica
Nu este medic/terapeut
gaborica
Buna, am auzit despre muschiul pc(perineului)si am auzit, mai precis am citit ca daca il contracti in fiecare zi, de un anumit numar de ori, se intareste si te tine mai mult in pat, problema mea e ca fac aceste contracti si ajung de multe ori sa fac si peste 500 de contracti, dar de cand le fac parca imi vine sa ma termin mai repede, de ce oare?unde gresesc?si ce ii de facut?cate contracti sunt recomandate sa fac?.Am mai vazut un articol aci pe forum, despre muschiul pc, si spunea autorul articolului(comentariului)ca a citit o carte in engleza despre acest muschi si v-as ruga daca stiti sa imi spuneti si mie despre ce carete ar fi vorba si daca exista si in limba romkana, Multumesc frumos, cu respect gaborica
1 comentarii
0
05-10-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna. Nu te apuca sa faci tot ce a zis domnul care a postat despre intarirea muschiului pc. L-am citit si eu si mi-am dat seama ce vrea sa spunna dar totusi nu toate femeile au acelasi organism. Depinde poate si de varsta. Vezi deja ca ai probleme. Deja 500 de contractii pe zi, nu, cred ca e prea mult. Limiteaza-te la mai putine si vezi in aceasta situatie dak mai ai asa repede orgasm. In functie de ce iti spune organismul tau asa vei proceda.
Cel putin asta e parerea mea, ai vazut ca nu da acolo in articol, numarul de contractii pe care poti sa-l faci pe zi. Asa e? Sau da? Uite o sa il mai citesc odata si mai vb, bine?
Aliss
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici