Nas înfundat copil 2a6l

Hristos a Înviat!
Băiețelul meu de 2a6l, de mai bine de o luna de zile in fiecare noapte in timpul somnului i se infunda nasul și desigur îl deranjeaza și începe să plângă, se freacă la nas, într-un final adoarme din nou, dar respirând pe guriță, dimineață se trezește cu nasul înfundat, dar nu are mucisori lichizi. Toată ziua nu are nimic, respira normal, noaptea în schimb ne întâlnim cu acest disconfort. Ce mă sfătuiți?
Băiețelul meu de 2a6l, de mai bine de o luna de zile in fiecare noapte in timpul somnului i se infunda nasul și desigur îl deranjeaza și începe să plângă, se freacă la nas, într-un final adoarme din nou, dar respirând pe guriță, dimineață se trezește cu nasul înfundat, dar nu are mucisori lichizi. Toată ziua nu are nimic, respira normal, noaptea în schimb ne întâlnim cu acest disconfort. Ce mă sfătuiți?
2 comentarii

Acelasi lucru il patim si noi, doar ca a ramas asa dupa o raceala. Noi am facut un ex orl, si are polipii inflamati

Și v-a dat vreun remediu sau îi lăsăm așa sa se chinuie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 24are cornetele marite
- 25orl - recomandari/sfaturi
- 4Nas infundat influentat de stres sau regim alimentar?
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 4sinuzita cronica maxilo-fronto-etmoidala
- 64Nas infundat tot timpul anului.
- 0nas infundat si dureri de cap
- 4nas infundat fara secretii
- 10Nas infundat si secretii care nu pot fi aspirate
- 4secretii nazale cu sange
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 0Probleme cu respiratia
- 0Bună ziua! Am presupun eu o rinită vasomotorie sau hipertrofică cronică.
- 1Respiratie cu nod in gat si o nara infundata
- 1Nas infundat
- 1Nas înfundat și respiratie prea deasa
- 2Nas infundat
- 2Nas infundat
- 4Nas infundat constant și sforăit
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: