Nas înfundat fara secretii
Sunt disperata!
Băiețelul meu de 1 an și 5 luni are năsucul înfundat, respira foarte greu in deosebi noaptea, dar nu are mucisori deloc.
Menționez că recent a suferit o stomatită puternica, iar după această i s-a umflat gitisoru, după ureche (ganglion limfatic). Iar colac peste pupăză, acum și cu năsucul...
Va rog, spuneți ce pot sa fac?
Băiețelul meu de 1 an și 5 luni are năsucul înfundat, respira foarte greu in deosebi noaptea, dar nu are mucisori deloc.
Menționez că recent a suferit o stomatită puternica, iar după această i s-a umflat gitisoru, după ureche (ganglion limfatic). Iar colac peste pupăză, acum și cu năsucul...
Va rog, spuneți ce pot sa fac?
1 comentarii
Buna dimineata
Nu trebuie sa va panicati, caci simptomele nu sunt grave.
Trebuie sa faceti 2 lucruri :
-picurati-i in fiecare nara, copilului, cate 2 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare, de 3-4 ori, zilnic.
-ingrijiti-va ca, in camera copilului, sa fie umidificat aerul, mai ales noaptea, punand, pe sursa de incalzire, un vas cu apa sau un prosop ud.
Faptul ca are un ganglion marit dupa ureche, inseamna ca organismul sau lupta pentru neutralizarea focarului inflamator de vecinatate (suferinta din sfera gat-nas).
Nu trebuie sa va panicati, caci simptomele nu sunt grave.
Trebuie sa faceti 2 lucruri :
-picurati-i in fiecare nara, copilului, cate 2 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare, de 3-4 ori, zilnic.
-ingrijiti-va ca, in camera copilului, sa fie umidificat aerul, mai ales noaptea, punand, pe sursa de incalzire, un vas cu apa sau un prosop ud.
Faptul ca are un ganglion marit dupa ureche, inseamna ca organismul sau lupta pentru neutralizarea focarului inflamator de vecinatate (suferinta din sfera gat-nas).
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 816Nas infundat, respiratie diminuata
- 9urechi nas infundat
- 3Nasuc infundat la nou-nascut
- 25nas infundat respiratie ingreunata
- 6Am mancat un tort de inghetata si am urechile si nasul infundat
- 7nas infundat noaptea de vreun an
- 64Nas infundat tot timpul anului.
- 0Ureche infundata, dureri in gat si nas infundat
- 6sinuzita bimaxilara la copil de 4 ani
- 6polipi nazali si de doua luni are nasul infundat
- 1Nas infundat
- 4nas infundat la fetita de 2 ani jumate
- 1Problema Nas
- 1O nara infundata permanent !
- 0Nas si ureche infundata dupa aterizare cu avionul
- 2Nara infundata permanent.
- 0respiratie doar pe gura
- 3Nas înfundat
- 4Nas infundat la bebe de 6luni jumate
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: