Nas înfundat fara secretii
Sunt disperata!
Băiețelul meu de 1 an și 5 luni are năsucul înfundat, respira foarte greu in deosebi noaptea, dar nu are mucisori deloc.
Menționez că recent a suferit o stomatită puternica, iar după această i s-a umflat gitisoru, după ureche (ganglion limfatic). Iar colac peste pupăză, acum și cu năsucul...
Va rog, spuneți ce pot sa fac?
Băiețelul meu de 1 an și 5 luni are năsucul înfundat, respira foarte greu in deosebi noaptea, dar nu are mucisori deloc.
Menționez că recent a suferit o stomatită puternica, iar după această i s-a umflat gitisoru, după ureche (ganglion limfatic). Iar colac peste pupăză, acum și cu năsucul...
Va rog, spuneți ce pot sa fac?
1 comentarii
Buna dimineata
Nu trebuie sa va panicati, caci simptomele nu sunt grave.
Trebuie sa faceti 2 lucruri :
-picurati-i in fiecare nara, copilului, cate 2 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare, de 3-4 ori, zilnic.
-ingrijiti-va ca, in camera copilului, sa fie umidificat aerul, mai ales noaptea, punand, pe sursa de incalzire, un vas cu apa sau un prosop ud.
Faptul ca are un ganglion marit dupa ureche, inseamna ca organismul sau lupta pentru neutralizarea focarului inflamator de vecinatate (suferinta din sfera gat-nas).
Nu trebuie sa va panicati, caci simptomele nu sunt grave.
Trebuie sa faceti 2 lucruri :
-picurati-i in fiecare nara, copilului, cate 2 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare, de 3-4 ori, zilnic.
-ingrijiti-va ca, in camera copilului, sa fie umidificat aerul, mai ales noaptea, punand, pe sursa de incalzire, un vas cu apa sau un prosop ud.
Faptul ca are un ganglion marit dupa ureche, inseamna ca organismul sau lupta pentru neutralizarea focarului inflamator de vecinatate (suferinta din sfera gat-nas).
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am un bebe de 3 luni si jumatate.. de la 2 luni are nasul infundat
- 3am tot timpul nasul infundat
- 59Nas infundat - remedii naturiste
- 5nas infundat de 6 luni
- 3nas infundat
- 4Am tot timpul nasul infundat...
- 3nas infundat de abia vorbesc, respir
- 4nas infundat pe timpul noptii
- 7nas infundat noaptea de vreun an
- 42Nas infundat, raceali dese si cornete nazale marite
- 3stranut si nas infundat
- 4nasul infundat de cateva saptamani
- 1aerosoli nas infundat
- 1Nas infundat dupa 3 operatii
- 3tiuit in urechi+ nas infundat
- 2Nas infundat dupa rinoplastie
- 8Nas infundat copil
- 3Nara infundata dupa operatie
- 4Respira pe gura in timpul somnului
- 4Stranut dimineata foarte mult. Cand stau culcat mi se infunda nasul.
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: