Nas înfundat fara secretii
Sunt disperata!
Băiețelul meu de 1 an și 5 luni are năsucul înfundat, respira foarte greu in deosebi noaptea, dar nu are mucisori deloc.
Menționez că recent a suferit o stomatită puternica, iar după această i s-a umflat gitisoru, după ureche (ganglion limfatic). Iar colac peste pupăză, acum și cu năsucul...
Va rog, spuneți ce pot sa fac?
Băiețelul meu de 1 an și 5 luni are năsucul înfundat, respira foarte greu in deosebi noaptea, dar nu are mucisori deloc.
Menționez că recent a suferit o stomatită puternica, iar după această i s-a umflat gitisoru, după ureche (ganglion limfatic). Iar colac peste pupăză, acum și cu năsucul...
Va rog, spuneți ce pot sa fac?
1 comentarii
Buna dimineata
Nu trebuie sa va panicati, caci simptomele nu sunt grave.
Trebuie sa faceti 2 lucruri :
-picurati-i in fiecare nara, copilului, cate 2 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare, de 3-4 ori, zilnic.
-ingrijiti-va ca, in camera copilului, sa fie umidificat aerul, mai ales noaptea, punand, pe sursa de incalzire, un vas cu apa sau un prosop ud.
Faptul ca are un ganglion marit dupa ureche, inseamna ca organismul sau lupta pentru neutralizarea focarului inflamator de vecinatate (suferinta din sfera gat-nas).
Nu trebuie sa va panicati, caci simptomele nu sunt grave.
Trebuie sa faceti 2 lucruri :
-picurati-i in fiecare nara, copilului, cate 2 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare, de 3-4 ori, zilnic.
-ingrijiti-va ca, in camera copilului, sa fie umidificat aerul, mai ales noaptea, punand, pe sursa de incalzire, un vas cu apa sau un prosop ud.
Faptul ca are un ganglion marit dupa ureche, inseamna ca organismul sau lupta pentru neutralizarea focarului inflamator de vecinatate (suferinta din sfera gat-nas).
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Întârziere în vorbire/Autism?
- 1Bebe face scaune moi
- 1Întrebare
- 1Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.
- 1Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
- 1Bebe nu se ridica in picioare
- 1Anxietate si frica de straini
- 1Bebe calca stramb
- 2Baietel 18 luni - autism sau nu?
- 9Fluturat cap stânga dreapta