nas infundat, fetita un an

am o fetita de 1 ani si 0 luna de 3 luni in curge nasucul in continuu, medicii mi-au spus ca e de la dintisorii, dar ii curg muculetii verzi si una una, i-am facut un exudat din nas si ia iesit ca are staphilocococul aureus, medicul mi-a zis sa nu ii dau nimik, dar fetita nu poate sa respire pe nasuc, mai ales cand iesim afara, abia sufla, numai pe gurita, ce sfaturi puteti sa imi dati
4 comentarii

sfaturi gasiti aici.. cu sutele
nasul trebuie aspirat, spalat.. se fac inhalatii, aerosoli.. se face tratament cu colargol, protargol
daca nu e calra situatia.. numia un medic ORL poate sa va ajute... nu med. de familie
nasul trebuie aspirat, spalat.. se fac inhalatii, aerosoli.. se face tratament cu colargol, protargol
daca nu e calra situatia.. numia un medic ORL poate sa va ajute... nu med. de familie

ii curat nasul ii fac aerosol si degeaba tot asa acuma de atata timp am incercat totu si nimik

cititi despre produsele alimentere producatoare de MUCUS.. poate are intoleranta la unele produse ( le excludeti)
mergeti la ORL
mergeti la ORL

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6nas infundat
- 20rinita vasomotorie
- 4nas infundat pe timpul noptii
- 1'nas infundat si sforait '
- 0tuse nocturna, nas infundat
- 25nas infundat respiratie ingreunata
- 1tusa seaca si nas infundat
- 1Nas infundat cu polipi mariti
- 1nas infundat
- 2nas care curge si infundat
- 0nas infundat copil 5 ani si 7 luni
- 1Respiratie grea
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 1Uscaciune nas si gat/ stranut des...
- 1Tuse, nas infundat si sputa cu sange
- 4Nas infundat
- 1Nas infundat, cate o nara alternativ
- 0Nas înfundat permanent bebe
- 5Nas înfundat permanent bebe
- 2Stare de rau
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: