Nas infundat in timpul somnului
Buna ziua dle doctor
Baietel 2.7 ani
In timpul zilei are o respiratie buna pe nas. nu se aude hirciiala sau muci blocati in spatele nasului
dar in timpul somnului fie cel de amiaza sau in timpul noptii nasul se blocheaza si incepe a respira pe gurita. daca o inchid aerul foarte greu patrunde pe nas.
nu inteleg ce ar putea fi
ii administrez sinupret sirop 0.9 ml/3 ori in zi
nasul la aspiratie e curat mucozitati nu scot
mersi anticipat
Baietel 2.7 ani
In timpul zilei are o respiratie buna pe nas. nu se aude hirciiala sau muci blocati in spatele nasului
dar in timpul somnului fie cel de amiaza sau in timpul noptii nasul se blocheaza si incepe a respira pe gurita. daca o inchid aerul foarte greu patrunde pe nas.
nu inteleg ce ar putea fi
ii administrez sinupret sirop 0.9 ml/3 ori in zi
nasul la aspiratie e curat mucozitati nu scot
mersi anticipat
3 comentarii
blocajul cailor aeriene in timpul somnului.. se produce de la amigdalele marite in volum
amigdale marite in volum au doar copiii care fac reflux gastro-esofagian
reflux.. fac doar copiii alimentati incoret cu multe alimente greu digerabile, acre, acide, citrice
Vindecare vine in sens invers. mancam corect, tratatam gastrita, ingrijim mucoasele nasale si faringiene cu spreiuri uleioase
amigdale marite in volum au doar copiii care fac reflux gastro-esofagian
reflux.. fac doar copiii alimentati incoret cu multe alimente greu digerabile, acre, acide, citrice
Vindecare vine in sens invers. mancam corect, tratatam gastrita, ingrijim mucoasele nasale si faringiene cu spreiuri uleioase
Hristos a înviat dle doctor
Este deja mai bine de o luna de zile din momentul cind am inceput a face schimbari in alimentatia copilului. Am exclus citricile, borsul acru, seara pe la 19.00 e ultima masa.
Am facut tratament 7 zile pentru diminuarea refluxului gastric administrind Pepsane cite o lingurita / 3 ori in zi dupa mese
Amigdalele le stropeam cu olefar
Dar imbunatatiri sunt intr-o masura foarte mica
Ce imi puteti recomanda pentru a imbunatati situatia?
Sunt foarte ingrijorata pentru ca imi dau seama ca o respiratie buna trebuie sa fie pe nasuc
Va multumesc anticipat
Este deja mai bine de o luna de zile din momentul cind am inceput a face schimbari in alimentatia copilului. Am exclus citricile, borsul acru, seara pe la 19.00 e ultima masa.
Am facut tratament 7 zile pentru diminuarea refluxului gastric administrind Pepsane cite o lingurita / 3 ori in zi dupa mese
Amigdalele le stropeam cu olefar
Dar imbunatatiri sunt intr-o masura foarte mica
Ce imi puteti recomanda pentru a imbunatati situatia?
Sunt foarte ingrijorata pentru ca imi dau seama ca o respiratie buna trebuie sa fie pe nasuc
Va multumesc anticipat
Buna ziua dle doctor.
As vrea sa va trimit prin mesenger un video in care se vede cum doarme copilul meu si se aude respiratia acestuia
sper foarte mult sa gasesc solutia la rezolvarea problemei
Mersi anticipat
As vrea sa va trimit prin mesenger un video in care se vede cum doarme copilul meu si se aude respiratia acestuia
sper foarte mult sa gasesc solutia la rezolvarea problemei
Mersi anticipat
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.