Nas infundat-posibila dependenta de Olynth?
Buna ziua. In urma cu aproximativ trei saptamani am experimentat simptomele unei rinite alergice cred eu: nas infundat, prurit excesiv la nivelul nasului, stranut in salve (foarte suparator, stranutam si de cate 4-5 ori o data fara sa ma pot controla, imi lacrimau ochii).
Am luat clorfeniramin si spray nazal cu apa de mare si sa zic ca m-am mai linistit un pic, am schimbat intre timp mediul si nu mai am simptomele respective.
Insa am ramas cu nasul infundat si ma apuca tocmai noaptea, iar daca nu folosesc Olynth nu pot sa dorm…nu vreau sa ajunga o dependenta, oare exista un alt inlocuitor mai putin nociv pentru mucoasa nazala care sa desfunde nasul?
Multumesc anticipat.
Am luat clorfeniramin si spray nazal cu apa de mare si sa zic ca m-am mai linistit un pic, am schimbat intre timp mediul si nu mai am simptomele respective.
Insa am ramas cu nasul infundat si ma apuca tocmai noaptea, iar daca nu folosesc Olynth nu pot sa dorm…nu vreau sa ajunga o dependenta, oare exista un alt inlocuitor mai putin nociv pentru mucoasa nazala care sa desfunde nasul?
Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 64nas mereu infundat
- 107rinoadenoidita?
- 7nara infundata cand ma asezam in pozitia culcat
- 19Frunte si tample umflate
- 1Nas Infundat 24|7
- 1tusa seaca si nas infundat
- 39nas infundat, dureri de urechi
- 1Nas infundat
- 7nas si urechi infundate, durere in gat mucusuri ingrosate.
- 6Nas infundat-Adenoidita?
- 0Rog urgent un sfat! deficiențe respiratorii f grave
- 6Copilul nu poate respira pe nas
- 5Ajutati-ma! nas înfundat, urat mirositor, uscat si sforait
- 4Nas infundat
- 1Nas infundat partial in pozitia vertical si aproape total in pozitia orizontala
- 7Nas Infundat
- 3Nas infundat copil 6 ani
- 4Respira pe gura in timpul somnului
- 5Nas infundat cu secretie
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: