Nas umflat din cauza racelii?

Buna! De 3 zile ma lupt cu o raceala, ibuprofen la 6 h si coldrex la 4 h, inca imi curge nasul, imi lacrimeaza ochii, si stranut foarte mult; gatul nu ma doare si nici nu am tuse, dar azi dimineata m-am trezit cu nasul putin umflat. Toata suprafata nasului, nu doar o anumita parte, si este si rosu, asta banuiesc ca este de la servetelele pe care le folosesc sa imi sterg nasul.
Nedumerirea mea este daca este normal sa ti se umfle nasul, cand esti racit? ca pt mine, este ceva nou.Il simt tare, si este umflat.
Nu stiu daca procedez bine cu tratamentul medicamentos pe care il iau, pe langa ceaiuri, si supe fierbinti, pentru ca sunt in strainatate de o luna si nu am acces la o consultatie medicala.
Multumesc
Nedumerirea mea este daca este normal sa ti se umfle nasul, cand esti racit? ca pt mine, este ceva nou.Il simt tare, si este umflat.
Nu stiu daca procedez bine cu tratamentul medicamentos pe care il iau, pe langa ceaiuri, si supe fierbinti, pentru ca sunt in strainatate de o luna si nu am acces la o consultatie medicala.
Multumesc
2 comentarii

Suflatul excesiv al nasului irita si inflameaza pielea nasului. Puteti lua un antialergic daca persista umflatura Aerius 5 mg 1 cp/zi seara.

Eram obisnuita cu roseata nasului, dar nu si cu umflatura. O sa incerc antialergicul. Multumesc frumos!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 66buna ziua, m-am lovit la nas
- 5De cam 2 luni mi-a aparu ca un fel de excrescenta in una dintre fosele nazale
- 7Hemoragie nazala dupa o raceala puternica
- 14semn din nastere lângă nas
- 7Raceala, nurofenul pot influenta valoarea analizelor de sange?
- 6acum vreo luna printr-o raceala destul de urata in urma careia mi-a ramas o inflamatie in gat
- 6am avut o raceala mai putenica, la un moment dat am simtit o pocnitura in urechea dreapta
- 6Operatie nas lat
- 7ii curge nasul de o luna
- 1raceala, transpiratie...
- 58Ce simptome poate declansa stafilococul auriu?
- 5Diagnosticat: Faringita cronica
- 1raceala puternica
- 5intrebare despre niste sechele la plamani
- 1Raceala foarte puternica - augumentin este bun si cate zile sa iau?
- 1Viroza sau alt ceva?
- 2nara infundata alternativ
- 7Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: