neata

30-12-2009
zmb
Nu este medic/terapeut
zmb
Problema mea suna in felul urmator:acum 3 luni faceam sex odata la 1 saptama...2 sau poate chiar 3 saptamani, nu aveam nici o problema, tineam un numar 1 ora sau poate 2;apoi mi am facut o prietena cu care faceam sex aproape zilnic, insa a intervenit o problema...numai rezistam nici macar 5 minute si problema cea mai grava era ca pe urma numai puteam deloc sa fac sex cateva minute...ore nu pot sa zic exact, si nu am patit o odata sau de 2 ori, nu a fost exceptie sa nu o patesc asa, nush ce sa cred, nu se poate chiar asa ca dintr o data sa numai fiu in stare de nimic.am 20 de ani si am facut sex prima data la varsta de 14 ani si nici macar o data nu mi sa intamplat asta, nici macar prima data cand am facut sex.sper doar sa fie ceva trecator, daca stie cineva, rog sa mi se raspunda, numai sunt in stare de nimic pana nu aflu ce se se intampla cu mine:(
2 comentarii
0
30-12-2009, ora 08:10
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dupa ejaculare urmeaza o perioada numita faza refractara in care o noua erectie nu mai poate avea loc. Durata fazei refractare e foarte variabila. Creste cu varsta, de la 3-4 minute la adultul tanar pana la 4-6 ore in jurul varstei de 60 -65 de ani. Deci, asta e normal. Peste aproximativ 5 ani veti observa ca perioada refractara devine cam 30 de minute, nu va mirati.

Mai putin normala este nementierea erectiei (daca asta intelegeti prin "nu mai rezistam"). Asta e deja tulburare de dinamica si se trateaza, cel mai bine prin consiliere psihologica, desi un control medical initial e recomandabil. Daca, insa, prin "nu mai rezistam nici macar 5 minute" intlegeti ca ejacularea apare la 5 minute, e OK. Asta nu e boala, e excitatie sanatoasa.
0
31-12-2009, ora 04:56
zmb
Nu este medic/terapeut
zmb
am gresit nu m am exprimat corect...ma refeream la faptul ca ejacularea aparea la un interval foarte mic.multumesc de raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns