Nebuna dupa sex?

17-04-2022
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
In timpul masturbarii pe clitorism, traind placerea - vaginul parca prinde viata si imi cere sa bag ceva innauntru (ceva de genul cum ai uni buzele si ai trage aer, asa vaginul imi cere sa bag ceva - dar o cerere foarte insistenta si mare ) Ce inseamna asta ? Ce ar putea fi ?
6 comentarii
1
17-04-2022, ora 21:57
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Ca ai nevoie de un prieten
0
22-04-2022, ora 10:11
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Emimma, ai facut vreodata sex pana acum ?
0
22-04-2022, ora 11:22
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Nu … inca nu… de ce ?
1
22-04-2022, ora 13:59
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Pai tocmai din cauza asta simti aceste senzatii. Corpul omului incepe sa ceara sex, in mod natural, de pe la 20 de ani... Daca nu ii satisfaci aceasta nevoie de baza, corpul iti da semnale ca ceva nu este in regula, ca sa te faca sa iei masuri... Daca la tine au trecut deja 9 ani si nu s-a intamplat nimic, corpul sufera si iti cere disprat. E ca si cand ti-ar fi foame si nu ai ce sa mananci. Poti sa acuzi un om ca e disperat dupa mancare daca el n-a mai mancat de cateva saptamani ? De asta iti da impresia ca esti "nebuna dupa sex". Dar nu esti. Esti o femeie nomala, care isi doreste ceva absolut normal. Deci vezi ce blocaj emotional te impiedica sa iti satisfaci aceasta nevoie naturala.
0
22-04-2022, ora 14:41
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Un blocaj ar fi religia. Stii ca sunt tot felul de conceptii si daca stai cu ai tai nu poti sa ti o tragi cand vrei …
Plus in ziua de azi nimeni nu mai vrea o relatie … multi vor ceva de scurta durata.. gen o aventura …o fantezie sa si satisfaca.. nah..
2
22-04-2022, ora 15:44
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Da, stiu prea bine... Si eu am fost afectat (pe partea de sexualitate) de acest virus nenorocit numit religie. Asta este cea mai periculoasa otrava pentru mintea omului. Majoritatea cazurilor de schizofrenie pornesc de la religie. Apoi multe invataturi religioase ce tin de sexualitate si de viata de cuplu sint complet gresite si fac oameni sa sufere si sa nu poata forma relatii sanatoase...

Din pacate, lumea in care traim parca se tampeste pe zi ce trece... Nu are rost sa te mint sau sa-ti dau sperante false ca vei gasi ceea ce iti doresti tu. Asa este, nu prea mai ai cu cine forma in ziua de azi o relatie adevarata, bazata pe iubire. S-au inrait oamenii mult. Fiecare se gandeste numai la el... Nu mai au suflet si nu mai simt nevoia de conexiune sufleteasca. Ambele sexe sint afectate, dar parca barbatii sint si mai ai dracu. Imi pare rau pentru voi ca nu aveti de unde alege. Si nu zic asta ca sa ma pun eu bine cu femeile ci pentru ca asta cred si asta vad in jurul meu.

Si nu mai folosi expresia "sa ti-o tragi", ca asta e exprimare de cocalar, nu cred ca te reprezinta pe tine. Eu cred ca tu ai vrea sa faci dragoste.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la femei
  • Mituri despre masturbare
  •