nedumerire
Am o prietena si nu stiu daca a mai intretinut relatii sexuale.Ea zice ca nu a mai intretinut si ca este virgina.Eu i-am introdus un deget si zice ca o doare, doua degete nici nu am gandesc ca ar merge pentru ca este stramta.Ea zice ca a mai avut un prieten care i-a introdus doar degetul, dar a durut-o( zice ca este foarte sincera, cand mi-a spus despre acel prieten care i-a introdus un deget a plans, zice ca e sincera si numa atat a fost, eu nu stiu ce sa cred).Si eu cand i-l introduc imi zice ca o doare, dar totusi nu am dat de himen.Cand ii introduc degetul desi o excit foarte tare si se uda si se dilata simt eu, totusi merge destul de greut si un deget, e cam stramta, dar totusi intra daca fortez un pic aproape tot, dar se trage si zice ca o doare.Mi-a mai zis ca a folosit si OB.multumesc
3 comentarii
buna cornelas presupun ca sunteti tinerei sau asa inteleg dupa cum povestesti.nu mai fi asa de reticent in ceea ce priveste spusele prietenei tale ar fi cazul sa o crezi pe cuvant.in primul rand daca degetul tau poate fi introdus tot in vaginul ei chiar daca inainte are loc un preludiu si se exicita si se uda (chiar foarte tare)asta nu inseamna ca posibilitatea de a o durea este exclusa mai ales daca himenul ei nu a fost rupt si daca acesta este ceva mai elastic.spui ca a folosit ob si ce daca ? ob ul nu dezvirgineaza, este de diferite dimensiuni si daca se foloseste corect nu afecteaza cu nimic himenul.acum motivul pt care ai reletata tu toate astea este de fapt ca prietena ta vrea sa si inceapa viata sexuala si durerea de care ne vorbeai va impiedica sa duceti la bun sfarsit ce v ati propus sau pur si simplu vroiaisa te convingi ca spune adevarul?
multumesc sella!vreau sa stiu daca mai poate fi virgina cum zice ea.Ea zice ca a mai avut un prieten care i-a introdus un deget, mai mult de atat nu a fost, nu au avut relatii sexuale, ea imi tot zice ca este virgina.Eu ii pot introduce un deget cand e uda si excitata, dar tot zice ca o doare(probabil vrea sa-mi demonstreze ca e virgina de aia tot zice ca o doare).Eu nu stiu ce sa cred, de stramta e stramta, abia ii introduc un deget si o doare, dar nu dau de nici o membrana cum e himenul.De precizat e lucrul ca atunci cand ii introduc degetul mai in partea de jos a vaginului(gaurii) se trage si zice ca o doare(teoretic in partea de jos e himenul in forma semilunara sau la unele exceptii, cele septate).nu stiu ce sa cred
cu plecere cornelas voi incerca sa ti fiu de ajutor sper sa pot si de data asta daca pot spune asa.insa sa nu ti imaginezi ca membrana aia pe care o tot cauti tu e ceva chiar ata de dur incat sa simti la atingere vreun baraj ceva nu imi dau seama exact cum te stepti tu sa se simta.acuma ca sa fiu un pik realista si s o fac un pik pe a psihologul :) daca tu simti totusi ca te minte si doar zice asa ca sa crezi tu ca inca mai e virgina atunci nu ramane decat sa te convingi insa e cam cu dute vino pt ca asa cum am mai spus prietena poate avea himenul mai elastic si exista posibilitatea ca atunci cand va avea primul contact sexual sa nu curga sange desi daca o doare asa de tare precum zice...nu stiu..cati ani avet voi?si cu toate astea daca deabia poti sa ii introduci un deget(asta se intampla cu greu pt e stramta cu adevarat si o doare sau pt ca se retrage cand faci asta?)desi este excitata...
de ce ar fi asa de important pentru ea sa ti demonstreze ca e inca virgina? tu pui accent pe asta si ai strsat o fara sa iti dai seama din dorinta de a intretine relatii sexuale cu ea?mai da mi cateva detalii..de cat timp sunteti impreuna?ai auzit anmite lucruri despre ea si asta te determina sa fii asa de neincrezator in spusele ei?ai mai fost mintit in legatura cu subiectul inainte?pune ma un pik in tema si poate iti voi fi de folos cu adevarat, sper:)pana atunci sa aveti grija de voi si nu o forta daca nu este inca pregatita(chiar poate fi un motiv plauzibil determinat de frica)incearca si tu sa vorbesti mai deschis cu ea decat pana acum sa vezi ce e cu trecutl ei poate ajung prea departe dar daca nu stiu ce varsta aveti si de cand sunteti impreuna nu pot sa fac mai mult pentru voi hai cu voie buna pana data viitoare si bineinteles cu incredere ca altfel nu rezolvi nimik (nici in viata in general)
de ce ar fi asa de important pentru ea sa ti demonstreze ca e inca virgina? tu pui accent pe asta si ai strsat o fara sa iti dai seama din dorinta de a intretine relatii sexuale cu ea?mai da mi cateva detalii..de cat timp sunteti impreuna?ai auzit anmite lucruri despre ea si asta te determina sa fii asa de neincrezator in spusele ei?ai mai fost mintit in legatura cu subiectul inainte?pune ma un pik in tema si poate iti voi fi de folos cu adevarat, sper:)pana atunci sa aveti grija de voi si nu o forta daca nu este inca pregatita(chiar poate fi un motiv plauzibil determinat de frica)incearca si tu sa vorbesti mai deschis cu ea decat pana acum sa vezi ce e cu trecutl ei poate ajung prea departe dar daca nu stiu ce varsta aveti si de cand sunteti impreuna nu pot sa fac mai mult pentru voi hai cu voie buna pana data viitoare si bineinteles cu incredere ca altfel nu rezolvi nimik (nici in viata in general)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.