Negi genitali de acum 7 luni

Buna ziua,
Prietenul meu a fost diagnosticat cu negi genitali acum 7 luni! Nu am mai intretinut relatii sexuale, pana la sfarsitul tratamentului, cand i-au disparut! Apoi peste cateva saptamani i-au reaparut! Mentionez ca m-am examinat atent si mie inca nu mi-au aparut, insa am o secretie albicioasa urat mirositoare(miros de peste) ce se intensifica in timpul actului sexual! E posibil sa am negi?
Prietenul meu a fost diagnosticat cu negi genitali acum 7 luni! Nu am mai intretinut relatii sexuale, pana la sfarsitul tratamentului, cand i-au disparut! Apoi peste cateva saptamani i-au reaparut! Mentionez ca m-am examinat atent si mie inca nu mi-au aparut, insa am o secretie albicioasa urat mirositoare(miros de peste) ce se intensifica in timpul actului sexual! E posibil sa am negi?
3 comentarii

Buna seara! Da, exista aceasta posibilitate deoarece intotdeauna secretia vaginala anormala este semn de infectie.Este modul vaginului de a "spune" ca ceva nu merge bine.Excrescentele de piele pot fi minuscule, imposibil de vizualizat cu ochiul liber sau se pot forma in interiorul vaginului.Faceti o vizita la un ginecolog sa faceti un test.V-as ruga sa ne tineti la contact cu starea dvs de sanatate! Numai bine!

Tebuie sa mergi la medic pt a face un Papanicolau si un examen de secretie vaginala..si in functie de analize vei primi atat tu cat si partenerul, tratamentul corespunzator...

eu zic ca ar fi o gonoree...dupa mirosul de peste...fuga la control

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1negi genitali
- 6nu stiu ce e.. oare e neg?
- 12Umflatura zona genitala
- 25bubite care seamana cu negii de pe degete
- 4e de bine sau de rau
- 4Cum se pot depista negii genitali in gat sau pe corp?
- 3Negi genitali la barbati
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 5vegetatie penis
- 1Negi interfesieri !!
- 4semn urat de la arsura neg genital!
- 5Negi genitali? ajutor!
- 3Negi in zona genitala
- 6hiv sau nu?
- 2Negi vaginali
- 0negi genitali si adenopatie inghinala
- 1Negi vaginali
- 3Hpv