Nelamurire

02-04-2008
MarinaEmy
Nu este medic/terapeut
MarinaEmy
Iau desorele de 3 luni si mereu la ora 19, dar s-a intamplat intr-o seara sa uit sa iau pastila si am luat-o dupa 3 ore (la ora 22). Poate avea vreo influenta asupra contraceptiei? Multumesc
2 comentarii
0
03-04-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu, nici o influenţă. O abatere de 12 ore este tolerată.
0
11-07-2008, ora 00:00
Miss X
Nu este medic/terapeut
Miss X
Iau desorele de 2 ani, ma simt foarte bine dupa ele, nu am avut nici un fel de probleme pana acum. Am fost la un control general si mi s-a spus ca am ceva probleme cu ficatul pentru care am inceput un tratament pe baza de produse naturale. Mi s-a spus ca problema a aparut in urma folosirii indelungate a anticonceptionalelor si ar trebui sa renunt la ele. Eu nu as vrea sa renunt pentru ca mi-e frica ca se va deregla din nou ciclul. Inainte sa iau pastile imi vedea foarte aiurea...niciodata nu stiam cand urmeaza sa vina, a fost o perioada in care nu mi-a venit timp de 3 luni. Nu stiu ce sa fac. Ce alte varinate as avea?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul