nelamurire Coitus interruptus anticonceptionale

Salut,
2 intrebari scurt si la subiect
Relatie 6 ani, actul sexual neprotejat de atunci( Coitus interruptus eu si ea ia anticonceptionale, a avut probleme cu ciclu intarzieri etc, si chisturi pe ovare.Intrebarea mea este care e riscul de a ramane gravida daca folosim aceste 2 metode? eu zic ca 0. si 2 nu stiu care e treaba cu...chisturile astea apar dispar din cauza anticonceptionalelor au disparut.acuma face pauza aceea de 1 luna.vor reaparea din nou? cine ma face si pe mine sa inteleg?..exista vreo metoda de a disparea natural sau nu stiu..
Multumesc
2 intrebari scurt si la subiect
Relatie 6 ani, actul sexual neprotejat de atunci( Coitus interruptus eu si ea ia anticonceptionale, a avut probleme cu ciclu intarzieri etc, si chisturi pe ovare.Intrebarea mea este care e riscul de a ramane gravida daca folosim aceste 2 metode? eu zic ca 0. si 2 nu stiu care e treaba cu...chisturile astea apar dispar din cauza anticonceptionalelor au disparut.acuma face pauza aceea de 1 luna.vor reaparea din nou? cine ma face si pe mine sa inteleg?..exista vreo metoda de a disparea natural sau nu stiu..
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptive - nu stiu ce sa fac?
- 4postinor si contraceptive!
- 2am luat pastila gresita
- 3metoda de contraceptie potrivita
- 2Parerea unui doctor-va rog
- 7Harmonet.. ciclu menstrual neregulat
- 7Pot schimba ora pastilei?
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 15melleva 35
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 0Probleme cu contraceptia, sansele de a fi insarcinata
- 4contraceptivele opresc menstruatia
- 5Menstruatie de 2 ori pe luna!
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 7Antionceptionale Logest si sarcina
- 4anticonceptionale
- 3ora la care trebuie sa iau pastila
- 4Ce sa fac?
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
- 0Despre anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: