nelamurire la anticonceptionale
mai demult am fost internata in spital si mi-au zis ca am un chist ovarian, am fost la un ginecolog si mi-a racomandat yaz, am luat 2 luni dupa care le-am oprit imi era f rau de la ele si sangeram aproape toata luna, prima luna a fost asa, a 2 nu, apoi am fost la planning family si a zis ca in primul rand yaz nu se recomanda pt chist, acum vreau sa iau anticonceptionale, credeti ca daca iau yaz este in regula? daca nu ma mai duc si la medic, adik voi fi protejata? acel medic mi-a dat yaz fara sa imi faca analize si fara sa vada chistul
3 comentarii
Acum vrei sa iei pilule tot pentru chist ? Sau doar ca si contraceptiv ? Ai mai fost la control, mai ai acel chist ?
nu m-am dus la control sa vad daca il mai am sau nu, vreau sa le iau pentru protectie, mie atunci medicul imi spusese ca si pt chist si pt protectie, numai k nu am avut 2 luni contacte, sau dak am avut a fost si prezervativ pe langa anticonceptionale
Ce ai decis sa iei ? Dupa parerea mea este in regula cu Yaz, mai ales ca prima data, din luna a doua, incepusesi sa te obisnuiesti cu ele si nu mai aveai acele sangerari si starea de rau. Daca iei corect pilulele nu mai ai nevoie de protectie suplimentara cu prezervativ.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iau anticonceptionale... ce sanse sunt sa raman insarcinata?
- 2prolactina
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 4novynette - nodul la san
- 15karissa
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 4in legatura cu anticonceptionalele...
- 11anticonceptionale terminate - menstruatie venita
- 4Urgent raspundeti care stiti - pot ramane gravida?
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 16Boli favorizate de pilule
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 33Nelamuriri Artizia
- 12pot ramane insarcinata?
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 1Pot lua anticonceptionalele inainte de menstruatie?
- 3Anticonceptionale Belara
- 1Pastila luata cu intarziere!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: