nelamurire la anticonceptionale

mai demult am fost internata in spital si mi-au zis ca am un chist ovarian, am fost la un ginecolog si mi-a racomandat yaz, am luat 2 luni dupa care le-am oprit imi era f rau de la ele si sangeram aproape toata luna, prima luna a fost asa, a 2 nu, apoi am fost la planning family si a zis ca in primul rand yaz nu se recomanda pt chist, acum vreau sa iau anticonceptionale, credeti ca daca iau yaz este in regula? daca nu ma mai duc si la medic, adik voi fi protejata? acel medic mi-a dat yaz fara sa imi faca analize si fara sa vada chistul
3 comentarii

Acum vrei sa iei pilule tot pentru chist ? Sau doar ca si contraceptiv ? Ai mai fost la control, mai ai acel chist ?

nu m-am dus la control sa vad daca il mai am sau nu, vreau sa le iau pentru protectie, mie atunci medicul imi spusese ca si pt chist si pt protectie, numai k nu am avut 2 luni contacte, sau dak am avut a fost si prezervativ pe langa anticonceptionale

Ce ai decis sa iei ? Dupa parerea mea este in regula cu Yaz, mai ales ca prima data, din luna a doua, incepusesi sa te obisnuiesti cu ele si nu mai aveai acele sangerari si starea de rau. Daca iei corect pilulele nu mai ai nevoie de protectie suplimentara cu prezervativ.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 17Mercilon
- 41anticonceptionale
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 5anticonceptionale si pauzele...
- 4Am luat anticonceptionale 1 an jumate fara pauza!
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 4Pot exista diferente intre anticonceptionale?
- 16Boli favorizate de pilule
- 3protectie la anticonceptionale
- 1Ce perioada pot folosii anticonceptionale fara intrerupere?
- 2Este bun anticonceptionalul Artiza?
- 7E normal sa intarzie menstruatia daca ai facut pauza la anticonceptionale?
- 6Mercilon luat de doua ori intr-o seara
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 0Anticonceptionale pt prima data!
- 1cand trebuie sa iau anticonceptionalele diferite?
- 8Escapelle -ROG Raspuns URGENT
- 0NUVARING sau LOGEST
- 2Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: