Nelamuriri cu Nuvaring

18-06-2012
Tweet
Nu este medic/terapeut
Tweet
Buna seara. De curând mi-am început viaţa sexuală şi în urma unui control ginecologic, mi s-a recomandat sa folosesc Nuvaring. Am înteles foarte bine modul în care se administrează, faptul că se scoate dupa 21 de zile, urmând sa ţin o pauza de 7 zile. Însa un lucru am uitat să întreb şi sper să mă ajutati voi cu asta: in cazul in care, în timpul actului sexual, logodnicul meu este deranjat de inel şi îl scot, urmând sa il pun în mai putin de trei ore( am retinut faptul ca nu poate fi tinut in exterior decat maxim 3 ore), isi mentine eficacitatea?Adica mai pe româneste, sa il scot pe durata actului sexual şi să-l introduc imediat ce acesta se termina. Afectează în vre-un fel eficacitatea, existând riscul să rămân insarcinata?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul