nelamuriri despre varicocel

19-01-2008
claudiu_s
Nu este medic/terapeut
claudiu_s
Buna ziua. Am fost diagnosticat cu varicocel la testicolul stang si din cate m-am documentat am observat ca exista o interventie chirurgicala pt indepartarea lui. Problema este ca eu sunt dintr-un oras in care increderea in medici e scazuta. Din aceasta cauza as dori ca interventia sa aiba loc intr-un alt oras(mai ales ca e vorba de o zona sensibila). Imi puteti spune, va rog, cam cat ar costa operatia daca as efectua-o intr-un at judet? Ajuta cu ceva faptul ca sunt student la buget (fiindca sunt dispus sa ma operez in acel oras)? Multumesc.
3 comentarii
0
19-01-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Iti recomand sa mergi intr-un centru universitar. Operatia e gratuita pentru ca esti student. Ai nevoie doar de un bilet de trimitere de la medicul de familie catre un serviciu de chirurgie (chirurgie generala) sau urologie si de o adeverinta de la facultatea unde esti student care sa ateste acest lucru. Te vei prezenta, in prima faza, pentru consultatie si vei fi programat pentru interventia chirurgicala. Succes!
0
19-01-2008, ora 00:00
claudiu_s
Nu este medic/terapeut
claudiu_s
Multumesc pentru raspuns!
O alta serie de intrebari:
1) Gratuitatea include si zilele post-operatorii, pentru ca am inteles ca dupa interventia chirurgicala pacientul sta aproximativ 2 zile in spital?
2) Nu are importanta ca centrul universitar este situat in alt judet decat cel in care sunt inscris la medicul de familie, clementa financiara nu tine cont de acest criteriu?
0
22-01-2022, ora 19:16
John 55
Nu este medic/terapeut
John 55
Buna seara, te ai operat de varicocel ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: