Neliniste, anxietate

21-01-2019
AndraI
Nu este medic/terapeut
AndraI
Buna ziua,
De cateva luni am inceput sa am un nod in gat, stari de neliniste, ma sperii de la orice, si am mereu senzatia ca o sa se intample ceva rau.Ba mai mult, am inceput sa devin obsedata de anumite temeri, ( desi eram constienta undeva ca nu are cum sa fie asa, dar pur si simplu nu puteam sa mi le scot din cap). Mi-am luat niste calmante pe baza de plante, precum : calmogen plant, strescontrol, stresclic complex.O perioada au avut efect, dar starile de neliniste au continuat sa apara.De cateva zile simt o pulsatie in stomac, nu neaparat o durere, pur si simplu parca misca ceva pe acolo, si o neliniste de care nu pot scapa. Ma intreb, starile acestea pot fi tratate cu medicamente naturiste si ceaiuri, avand in vedere ca prea curand nu pot ajunge la un medic?Stiti cumva vreun medicament naturist care, chiar ma poate linisti ? In special nervii de la stomac, care pulseaza intruna.Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
21-01-2019, ora 16:11
Dr. Diaconu Lavinia
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Diaconu Lavinia
Bună ziua.

Recomandarea mea este sa mergeți la un medic psihiatru sau un psihoterapeut. Medicamentele naturiste sau ceaiurile nu o sa va ajute pe termen lung.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul