neori am proble cu introducerea penisului in vagin... | Forumul Medical ROmedic

neori am proble cu introducerea penisului in vagin...

03-06-2006
gasparlucian
Nu este medic/terapeut
gasparlucian
Buna ziua, am 38 ani, sunt casatorit, uneori am proble cu introducerea penisului in vagin, ma refer ca nu sta destul de tare.Sunt sanatos, nu am nici una dintre simptomele descrise ca ar caracteriza impotenţa.Scrietimi ce medicamente as putea folosi.Am inteles ca sunt 4 autorizate.
4 comentarii
0
05-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Prescrierea vreunui medicament pentru a trata impotenta se face doar in urma unui consult de specialitate, care sa identifice eventualele conditii patologice existente dar nedescoperite de dvs.
Asadar, va recomand cu caldura sa mergeti pentru consult la un sexolog, acesta va va consulta, va va indica eventualele investigatii suplimentare(analize) ce ar trebui efectuate iar in final va va prescrie tratamentul potrivit.
0
13-10-2010, ora 16:15
kolo
Nu este medic/terapeut
kolo
Buna ziua, doresc sa impartasesc la toata lumea experienta mea in legatura cu succesul repurtat in tratarea impotentei sexuale. Am doar 33 de ani si deja in urma cu circa 2-3 ani au aparut semne de "oboseala". Sunt casatorit deja de 7 ani, am si un copil, dar nu cred ca este cazul ca deja sa "pun pusca jos". Si totusi... Disperat am cautat in stanga si in dreapta si pana la urma, prin aprilie, dupa Pasti, am indraznit sa vorbesc cu doctorita mea de familie, care mi-a recomandat sa consult un doctor sexolog la clinica de endocrinologie din Cluj. Am fost, am stat de vorba, m-a consultat, m-a trimis la analize, mi-a facut si ecografii, si mi-a dat tratatment. Si de atunci am redevenit barbat normal, totul este ca inainte. Nu stiu daca este voie sa-i dau numele pentru eu sunt nou pe acest forum, daca este voie totusi rog sa mi se spuna si o sa vi-l scriu, sau daca nu, interesati-va voi acolo. Credeti-ma ca n-o sa regretati. Eu am de atunci vreo 6 luni si treaba merge "ca unsa".
0
24-10-2010, ora 13:11
Dumitriu
Nu este medic/terapeut
Dumitriu
domnule gasparlucian din cate am inteles produsele apicole ar ajuta la intarire cum spuneti dvs. cunosc pe cineva care ia melcalcin este un produs naturist
0
30-11-2010, ora 01:10
ionut1199
Nu este medic/terapeut
ionut1199
Buna ziua, puteti sa imi spuneti domnule Kolo la ce clinica ati fost in cluj si la ce medic?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: