Nerv sectionat

13-09-2008
ionut2008
Nu este medic/terapeut
ionut2008
Buna ziua, de o saptamana am fost operat la degetul aratator de la mana dreapta avand un nerv sectionat ( am fost taiat la deget pe partea laterala intre degetul II ( aratator) si degetul III am mers la doctor microchirurg neurovascular si mia zis ca am nerv sectionat si trebuie operatie; zis si facut) acuma parca in mare aproximativ 98% tot asa imi simt degetul ca si inainte de operatie ( jumatatea de deget lateral unde am avut taietura nu prea o simt daca e in contact cu ceva rece nu simt ca e rece si daca e in contact cu ceva cald la fel si nici nu pot sa indoi degetul ) medicul care ma operat a zis ca am nevoie de minim 30 de zile ca sa se vada ca se reface incet dar doar in 6 luni o sa fie degetul ca si inainte ma refer o sal pot indoi si sa simt cald sau rece cu el ca inainte.
As vrea si eu un sfat si de la dvs in legatura cu acesta daca intradevar o sami revin in timp sau acestea sunt doar scuze si e posibil sa nu fi reusit operatia. Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
07-03-2012, ora 10:51
maridel
Nu este medic/terapeut
maridel
Buna... Am vazut acum mesajul tau pe forum
As dori sa stiu cum ti-ai revenit si cam in cat timp de la operatie. Am avut si eu o problema de lezare sau sectionare de nerv maxilar dupa un an si noua luni, inca nu s-a vindecat. Sper ca tu esti bine acum, si ca voi fii si eu vindecata intr-o zi Astept raspunsul tau. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul