Nervozitate din cauza antidepresivelor

19-01-2022
Cosmin032
Nu este medic/terapeut
Cosmin032
Salut, ma confrunt cu o dilema, antidepresivele au rolul de a schimba comportamentul sau lucreaza la starea spirituala? Intrebarea pare c am banala, dar am formatat o in conditiile in care iau tratament 3 de luni si nu vad nici o schimbare, ba din contra, parca mi a eutanasiat si gramul ala de entunziasm cel m ai aveam, sunt complet alt om, in sensul rau al cuvantului, pshiatrul nu raspunde la telefon, acum sunt in strainatate si nu stiu ce sa fac sa imi revin macar putin, tin sa mentionez ca dozele sunt mici, o pastila de cipralex dimineata si o treime de trittico seara, ma poate ajuta cineva cu un raspuns, multumesc din suflet!
5 comentarii
1
19-01-2022, ora 21:28
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Salutari, daca dupa 3 luni vezi ca nu te simti mai bine, ar fi cazul sa mergi la un alt psihiatru si sa vezi cum poti sa scapi de ele. De obicei dureaza cam o luna sa simti benefiicile la tratamentul cu AD. Dar daca nu-si fac efectul n-are rost sa tragi aiurea mata de coada.
1
19-01-2022, ora 22:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Cosmin003

Dozele sunt normale, nu sunt mici. Vorbiti cu un psihiatru sa va schimbe tratamentul daca nu ati observat imbunatatiri. Nu stati asa.
1
20-01-2022, ora 12:22
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Nu e normal ca după 3 luni să nu simțiți schimbare. Trebuie schimbată schema de tratament. Dacă psihiatrul nu vă răspunde, căutați un alt psihiatru cu care să puteți comunica. Comunicarea dintre medic și pacient e foarte importantă, pentru că e nevoie să-i comunici medicului orice reacție dată de tratament.
1
20-01-2022, ora 14:21
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Antidepresivele nu au rolul de a schimba comportamentele ci doar de a imbunati dispozitia….pentru a putea incerca sa schimbi comportamentele si perceptiile ce nu-ti sunt de folos Cosmin. De aceea e important ca in paralel cu antidepresivele prescrise sa urmezi si sesiuni de psihoterapie care sa te sprijine sa schimbi ceva in felul in care percepi situatia ta.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
1
30-01-2022, ora 14:14
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Identitate neconfirmată
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Buna ziua. Este foarte important ca pe lângă medicație, sa faceți și psihoterapie, cea cognitiv comportamentala de preferat. Se pot face si online! Multa sanatate!

Psih. Zsolt Orban
Therapy Sessions
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul