Nev Beker

22-04-2009
alex_j
Nu este medic/terapeut
alex_j
Buna ziua,
Fiul meu are 16 luni si are o pata de culoarea pielii bronzate, cu pilozitate in zona umarului care se intinde pana pe brat.Nu avea aceasta pata la nastere, dar a aparut in jurul varstei de 10 luni si de atunci parca se tot intinde. Am fost cu el la dermatolog si a fost diagnosticat ca fiind "nev beker". Din cate am inteles nu reprezinta nici un pericol doar ca va fi o problema de estetica.
INTREBARE: Nu exista creme sau tratamente pentru a oprii intinderea acestei pete odata cu inaintarea in varsta, mai ales ca a fost descoperita atat de devreme ?? se poate scapa de pilozitate prin epilare cu laser ??? se poate aplica pe aceasta pata un tatuaj ??expunerea la soare va fii o problema???
ce as putea face (din timp) pentru a nu fii o problema atunci cand va creste ???
1 comentarii
0
15-02-2020, ora 18:37
Anca177
Nu este medic/terapeut
Anca177
Din păcate și pe mine mă frământă aceeași problema la care nu am găsit rezolvare încă. Am un băiat de 12 ani cu aceasta afectiune. In decursul a doi ani am mers pe la mai multi medici. Părerea mea este că nu se știe prea mult despre acest nev. Toți mi-au repetat același lucru, ca pe o poezie: că nu este malign, că nu necesita tratament și cam atât. Nici pe internet nu am găsit prea multe informații, decât aceleași și aceleași. Nimic nou, nimic clar. Unii spun că se poate epila nevul Becker, alții din contra că nu trebuie intervenit asupra lui în niciun fel.De tatuat, la fel, nimeni nu știe nimic. Nu știu ce să mai cred. Încă mai căutăm și noi soluții.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.