Nevoie de raspuns urgent!
Buna, acum vreo 2 ani mi-au aparut niste pete pe piele, mai exact zona abdominala si lombara. Petele sunt albe, dar un alb 'difuz' in sensul ca nu sunt notabile decat daca te uiti atent. Am mers la dermatolog, mi s-a dat Nizoral, o solutie preparata pt ciuperci si am luat si niste pastile. Dar rezultatele nu au aparut, nu am fost multumita de faptul ca mi-a dat acest tratament fara efect si am incetat sa ma mai duc la acel dermatolog. Tinand cont de faptul ca nu erau prea vizibile, nu am mai dat importanta. Vara trecuta am fost 2sapt la mare, si petele mi-au fost complet acoperite de bronz. Vara asta am venit din nou la mare, si la prima expunere petele de pe zonele mentionate mai sus mi s-au extins la teralul zonei inghinale(coapse) dupa ce m-am scarpinat si initial pielea mi se inrosise tare si mi se umflase oarecum. Mentionez ca mai am aceste mancarimi intense pe partea anterioara a genunchiului(la articulatie) si pe centura scapulara. Am mare nevoie de un sfat, si daca posibil, sugestii de tratament care nu exista numari in Romania, doarece in acest moment sunt in strainatate. Multumesc anticipat!
1 comentarii
citeste pe google despre psoriazis.si vezi daca ai aceleasi simptome.
DUPA revenire de la mare,
neaparat sa mergi la un medic.
vacanta placuta
DUPA revenire de la mare,
neaparat sa mergi la un medic.
vacanta placuta
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms