Nod in gat..si usturime la o amigdala.
Buna seara.Am simtit acu cateva sapt ca ceva se instaleaza in gat.simteam o caldura..apoi am avut vocea ragusita..multa saliva.o pata roșie pe.limba.noaptea nu puteam sa dorm pt ca simțeam multa saliva..un nod..am fost la urgenta mi sa spus ca am o viroza.am avut temp 38..mi o dat amoxicilina 5 zile...m am simtit umpic mai bine.apoi iar a revenit problema.am sunat la medic a zis ca poate e reflux..am luat lansoprazol dar tot mai rau era..am ajuns din nou la urgenta mi sa spus ca lângă amigdala se vede punctulete galbene..si ca gatul este inflamat.mi o dat penicilina timp de 10 zile..apoi am facut analizele.pt glanda.anemie.diabet..helicobacter.toate bune au ieșit.. am ajuns la orl..ma consultat a zis ca e totul normal..apoi a zis sa se uite cu camera cu laringoscopul s vada de ce încă am vocea ragusita..a zis ca e.normale din cauza virozei.si totul e normal sa stau asa ca va trece..eu fiind în Anglia chiar nustiu.mi o dat trimitere sa fac rmn..sa fie reflux..am putina durere la stomac..nu simt arsura..în partea stânga la amigdalita simt ca ar fii ceva cand inghit.si o usturime...ma stresez nu prea am încredere în medici de aici..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 6Senzatia ca mi-a ramas ceva in gat partea dreapta...
- 23saliva spumoasa si vascoasa
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 2Lipsa de aer, nod in gat, balonare
- 4Problema nod in gat
- 2excrescenta în gat
- 9Senzatia de nod în gat
- 8Senzatie corp strain in gat
- 1Durere in gat si esofag (in piept)
- 24Mucus, nod, mancarime in gat, tuse seaca - simptome LPR (silent reflux)
- 0Nod in gât
- 1Arsuri în gat
- 2Senzatie de nod in gat
- 1Senzatie de nod in gat+tuse seaca amigdalite umflate
- 2Ekg normal?
- 15Dureri în git pe partea stinga
- 2Jena in gat (disconfort general)
- 6Disconfort la nivelul esofagului / gatului / urechilor
- 6Nod in gat
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: