nodul la gat
Buna ziua,
Mama mea are un nodul la gat..curand am aflat ca il are de ani buni, dar a crescut treptat...am fost cu ea la endocrinolog, crezand ca este de la gland tiroida pt ca ii iesisera niste valori modificate...medicul endocrnolog, in urma unei ecografii, a spus ca nu este de la tiroida.pe foaie de examinare a scris urmatoarele: Formatiune nodulara, usor hipoecogena, discret neomogena, fara semnal ecografic, posibil lipom, de evaluat parti moi ecografic..a spus ca dupa cum vede ea pe eco..nu ar fi ceva rau..ca nu este vascularizat, ca este uniform, nu o doare, este moale..dar pana pe 1 sept cand voi merge cu ea la ecografie(atunci am gasit la medicul recomandat) simt ca nu mai pot..sunt tare ingrijorata..s-a mai confruntat cineva cu asemenea problema?? ce poate fi?? va multumesc
Mama mea are un nodul la gat..curand am aflat ca il are de ani buni, dar a crescut treptat...am fost cu ea la endocrinolog, crezand ca este de la gland tiroida pt ca ii iesisera niste valori modificate...medicul endocrnolog, in urma unei ecografii, a spus ca nu este de la tiroida.pe foaie de examinare a scris urmatoarele: Formatiune nodulara, usor hipoecogena, discret neomogena, fara semnal ecografic, posibil lipom, de evaluat parti moi ecografic..a spus ca dupa cum vede ea pe eco..nu ar fi ceva rau..ca nu este vascularizat, ca este uniform, nu o doare, este moale..dar pana pe 1 sept cand voi merge cu ea la ecografie(atunci am gasit la medicul recomandat) simt ca nu mai pot..sunt tare ingrijorata..s-a mai confruntat cineva cu asemenea problema?? ce poate fi?? va multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
Cauzele acelui nodul cat si tipologia pot varia, asadar este important sa va linistiti si sa asteptati rezultatele ecografiei de parti moi.
O zi placuta!
Cauzele acelui nodul cat si tipologia pot varia, asadar este important sa va linistiti si sa asteptati rezultatele ecografiei de parti moi.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nod in Gat
- 10In ultima vreme am ajuns o persoana cu multe probleme
- 2O intrebare.
- 4am o flegma in gat de care nu mai pot sa scap de o luna
- 3am un gat foarte ingust si putin inflamat
- 7vreau sa zimbesc din nou
- 5mi-a scos si amigdalitele dar tot simt ceva in gat ca un nod este posibil sa recidiveze?
- 0nodul la gatulet va rog frumos sa-mi raspundeti..
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 1usturime si nod in gat+ adenopatie cu aspect inflamator- rog indrumare
- 3gat iritat noaptea
- 1nod in gat si probleme la inghitire
- 3Amigdala umflata si dureri gat/ureche
- 3Senzație de papila mărită în gât în spatele limbii
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 3Durere de gat, senzatia de strangere de gat
- 1Senzatie de nod in gat+tuse seaca amigdalite umflate
- 0Nod in gat..si usturime la o amigdala.
- 1Senzatie de nod in gat
- 1Dificultatea de a înghiți
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: