nodul la gat

Buna ziua,
Mama mea are un nodul la gat..curand am aflat ca il are de ani buni, dar a crescut treptat...am fost cu ea la endocrinolog, crezand ca este de la gland tiroida pt ca ii iesisera niste valori modificate...medicul endocrnolog, in urma unei ecografii, a spus ca nu este de la tiroida.pe foaie de examinare a scris urmatoarele: Formatiune nodulara, usor hipoecogena, discret neomogena, fara semnal ecografic, posibil lipom, de evaluat parti moi ecografic..a spus ca dupa cum vede ea pe eco..nu ar fi ceva rau..ca nu este vascularizat, ca este uniform, nu o doare, este moale..dar pana pe 1 sept cand voi merge cu ea la ecografie(atunci am gasit la medicul recomandat) simt ca nu mai pot..sunt tare ingrijorata..s-a mai confruntat cineva cu asemenea problema?? ce poate fi?? va multumesc
Mama mea are un nodul la gat..curand am aflat ca il are de ani buni, dar a crescut treptat...am fost cu ea la endocrinolog, crezand ca este de la gland tiroida pt ca ii iesisera niste valori modificate...medicul endocrnolog, in urma unei ecografii, a spus ca nu este de la tiroida.pe foaie de examinare a scris urmatoarele: Formatiune nodulara, usor hipoecogena, discret neomogena, fara semnal ecografic, posibil lipom, de evaluat parti moi ecografic..a spus ca dupa cum vede ea pe eco..nu ar fi ceva rau..ca nu este vascularizat, ca este uniform, nu o doare, este moale..dar pana pe 1 sept cand voi merge cu ea la ecografie(atunci am gasit la medicul recomandat) simt ca nu mai pot..sunt tare ingrijorata..s-a mai confruntat cineva cu asemenea problema?? ce poate fi?? va multumesc
1 comentarii

Buna ziua,
Cauzele acelui nodul cat si tipologia pot varia, asadar este important sa va linistiti si sa asteptati rezultatele ecografiei de parti moi.
O zi placuta!
Cauzele acelui nodul cat si tipologia pot varia, asadar este important sa va linistiti si sa asteptati rezultatele ecografiei de parti moi.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Senzatia de nod in gat
- 12durere gat
- 8nod in gat
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 17Dilema, nod in gat permanent de 5-6 luni. Doresc o opinie
- 64gat inflamat de mai bine de o luna si cu un nod cand inghit
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 1jena in gat
- 1Poate fi senzatie de nod in gat de la gastrita cronica?
- 3Durere in zona sternului, senzatie de nod in gat (gheara in gat etc)
- 6Senzatie de nod in gat
- 6Am un nod in gat
- 1Senzatie de nod in git dupa masa
- 3Probleme respiratorii - gaura in partea stanga in gat
- 0Senzatie de nod in gat
- 7Ajutor! mi se pune un nod in gât și respir foarte greu
- 4Reflux gastroesofagian + Infectie si raguseala de o luna
- 2Senzatie de ceva in gat asociata cu senzatia de gat uscat si durere in spatele capului
- 1Nod in gat dupa ce fumez
- 5Rezulat gastroscopie, va rog frumos o părere
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: