Nodul la san (Urgent va rog)

06-10-2008
AlyAndre
Nu este medic/terapeut
AlyAndre
Buna.daca ma poate ajuta si pe mine cineva.in urma cu aproximativ 4 luni am observat un nodul la sanul stang, putin mai sus cu circa 5 cm deasupra sfarcului.am 20 ani si sunt destul de speriat.cateodata ma doare ingrozitor nici macar nu pot sa port sutien, cate odata nici macar nu il simt.am fost la un medic ginecolog si mi-a dat sa iau anticonceptionale..si de 2 luni iau dar schimbarea e f mica.va rog ajutati-ma eventual spuneti-mi va rog daca sunt in pericol sau e o problema hormonala.va sunt recunoscatoare.multumesc.Mamografie nu prea am unde sa fac, caci sunt din judetul botosani si aici nu este nimic (doar la iasi).multumesc
4 comentarii
0
06-10-2008, ora 00:00
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Acum, in ac moment nu pare sa fii in mare pericol, in general cancerul nu doare!, dar in urmatoarele luni, cat mai repede, poti aduna si tu bani (de la mamici, tusici etc. )pentru a merge la specialistii din Iasi.Si nu amana prea mult acest consult care poate insemna mai mult decat o mamografie!! S-auzim de bine !!
0
06-10-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna Aly, intradevar trebuie sa mergi sa iti faci un control mai amanuntit, e altceva decat ginecologul care iti da anticonceptionale fara sa iti faca macar o ecografie mamara.
Pt inceput, eu iti spun ca am trecut prin fazele astea, mergi la ecograf si iti faci o ecografie mamara.Costa in jur de 60-70 lei, pana intr-un milion. In functie de rezultat mergi la un medic ginecolog, ii spui probleme si il rogi sa te ajute. Dak poti sa mergi la Iasi, acolo trebuie sa fie buni specialisti. O sa vezi despre ce e vb si eventual iti da un tratament dak ai numai o boala de sani sau e ceva hormonal.. Dak e vb de nodul poate de la ecografie iti mai recomanda si altceva(mamografie) dar poate nu e cazul. Important este sa mergi la ecograf. Dupa aceea o sa vezi ce este de facut. Nu te speria, ca nu esti singura in sit asta, sunt sute de femei, mii chiar.Nu esti in pericol dar trebuie sa mergi sa vezi ce se intampla cu tine pt k esti foarte tanara. Poate chiar e o pb hormonala si atunci vei sta linistita, faci tratament si te faci bine. Ok?
Te sarut si te rog sa mergi sa-ti faci ecograful.
Aliss
0
06-10-2008, ora 00:00
PuiuCris
Nu este medic/terapeut
PuiuCris
Du-te la Bucuresti.
0
28-11-2008, ora 09:00
spataru
Nu este medic/terapeut
spataru
Ai doua mamografe, si o gramada de ecografe in Botosani, dar trebuie sa te informezi, si sa alegi, nu sa denigrezi judetul care te hraneste !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nodul nedureros la sân
  • Când trebuie operați nodulii la sân?
  • Biomarkeri pentru identificarea leziunilor premaligne la sân - o nouă perspectivă în abordarea sănătății sânilor la femei
  •