Nodul pe canalul spermatic!!! AJUTOR!!!

20-07-2009
roalexalexandru
Nu este medic/terapeut
roalexalexandru
Buna ziua, cu stima si respect am si eu o intrebare fata de dumneavoastra, va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! De cateva zile am descoperit un mic nodul de marimea unui sambure de cireasa deasupra testicolului plasat chiar pe canalul spermatic, la palpare este cam la 0, 5 cm de la iesirea din testicolul stang, are o forma usor ovala si este putin tarut. Va rog mult sa-mi spuneti ce ar putea fi si cu ce sa incerc sa il tratez sunt foarte speriat!!! Ma simt oare cum jenant sa ma duc la un medic mai ales ca la mine in oras am auzit ca majoritatea medicilor ginecologi sunt femei. VA ROG respectuos sa-mi raspundeti si sa-mi dati un sfat ce as putea face !
Cu stima si respect: Alexandru
2 comentarii
0
22-07-2009, ora 13:26
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat care nici macar nu are nevoie sa se uite la nod in cele mai multe cazuri
caci remediu se alege dupa o multime de simptome relatate oral de catre pacient.
In plus homeopatia nu va poate dauna si chiar vindeca spre deosebire de alte tratamente medicale.
Succes si revin-o sa ne spui daca ti-a folosit !
0
22-07-2009, ora 18:28
roalexalexandru
Nu este medic/terapeut
roalexalexandru
Poate fi ceva grav? aveti idee macar? despre homeoopatie nu stiu ce sa zic...vreau sa ma ajute cineva sa-mi fac o idee sa stiu ce poate fi, din ce cauza poate fi si cat de grav ar fi. Va multumesc respectuos!
Adaugă un comentariu / răspuns